facebook twitter pinterest instagram Youtube Blog
MENU
Reserves
Tot inclòs Ofertes

Vine a gaudir dels paisatges i indrets màgics de Cerdanya, tenyits de blanc, una experiència inoblidable.

T’agrada el senderisme, però a l’hivern amb la neu no vols anar-hi sol? No tens material i t’agradaria provar de fer una excursió amb raquetes?Amb nosaltres ho podràs realitzar!!!

 

 

Per als nostres clients oferim un ampli ventall de rutes, per a tots els nivells, edats (a partir de 5 anys i més petit en motxila) i gustos. Amb els nostres guies especialitzats de Discover Pyrenees podreu caminar enmig de boscos i prats, sense cap temor a perdre el camí.

Ja sigueu una família, un grup d’amics o companys de feina, segur que amb nosaltres trobareu la ruta que s’adapti a vosaltres.

Els nostres guies:

Us expliquem el per què recomanem anar amb un guia: La importància d’anar sempre acompanyat d’un Guia de Muntanya quan fem Raquetes de Neu:

Si volen anar vostès sols a realitzar una excursió de raquetes de neu, també disposem de lloguer de raquetes i bastons, tant per adults com per a nens. Les estacions de esquí Nòrdic de Lles de Cerdanya, Guils de Cerdanya i Aransa, disposen de rutes senyalitzades per a fer raquetes de neu. També en alguna estació de la Cerdanya francesa podem trobar rutes senyalitzades.

El material:

Us expliquem una mica més sobre l’ús de les raquetes: com caminar amb raquetes de neu?

Totes les nostres excursions estan organitzades per la nostra agència outdoor Discover Pyrenees. Més informació sobre les rutes diferents trobareu aquí.

 

Podeu reservar l’allotjament i l’excursió amb raquetes de neu directament online o per telèfon 973510260. També es poden contractar excursions de raquetes de neu sense l’allotjament.

 

Reserves i pressupost

 

Plànol de serveis