Animals PASSEJAR GOS Bungalow Puigmal - Cerdanya EcoResort Pirineus

Pets time

Inici > Animal Time

Com molts de vosaltres, som amants dels animals! Per això la vostra mascota és benvinguda al nostre recinte!

Mascotes

Ens agrada mantenir la família unida, per això la vostra mascota es pot allotjar amb vosaltres!

Oferim accés a les mascotes a tots els nostres allotjaments amb excepció de les habitacions dúplex. Disposem d’utensilis per al seu menjar i una sala amb banyera. Som dogfriendly! A més a més, la Cerdanya és el lloc perfecte per portar el vostre gos i que gaudeixi de la llibertat de córrer pel mig de la natura amb paisatges preciosos!

Podeu desinfectar les potes amb aigua d’ozone (totalment ecològic i gens agressiu per als gossos).

El gos us pot acompanyar a les excursions de senderisme. les sortides amb raquetes de neu, les activitats de tir amb arc i a l’escalada (sempre amb avís prèvia)

Durant els àpats el gos es pot quedar amb vosaltres si en gaudiu a la terrassa del KM Cerdanya o al jardí. del restaurant Arç.Coneixeu els animals de la Granja&Parc

Veniu a descobrir la nostra granja! Podreu donar de menjar als animals, tocar-los i també fer un munt d’activitats: tir amb l’arc, karting, salt als llits elàstics i molt més!


Visiteu els animals de l’hort El Verger Cerdà

Us convidem a conèixer el nostre hort ecològic de permacultura, on podreu plantar o recollir la collita i aprendreu moltes coses interessants!


Descobriu les granges del Pirineu: visites organitzades

Visiteu amb nosaltres granges autèntiques dels Pirineus! Coneixerem els animals, l’agricultura i veurem una manera diferent de viure a pagès!