facebook twitter pinterest instagram Youtube Blog
MENU
Reserves
Ofertes
Façana Hotel Muntanya

AVÍS LEGAL, POLÍTICA DE PRIVACITAT I ÚS DE COOKIES

 

Els avisos a continuació regulen les condicions d’ús del lloc web i l’usuari les accepta sense reserves.

Titularitat

El  Responsable del tractament de les dades recabados per mitjà d’aquest web:

Hotel Muntanya Prullans, S.L. (juntament amb Ca L’Aurèn, SL – Càmping La Cerdanya, SL de la marca Cerdanya EcoResort) en adelante, “CERDANYA ECORESORT”.
C/ Puig, 4
25727- Prullans de Cerdanya
info@cerdanyaecoresort.com
++34 973 510260

Continguts web i enllaços

CERDANYA ECORESORT es reserva la facultat de canviar, modificar, afegir o eliminar en qualsevol moment la informació exposada en aquest lloc web, o bé, suspendre’n temporalment l’accés per introduir-hi millores o per fer-ne el manteniment, sense necessitat de comunicació prèvia.

No s’assumeix cap responsabilitat derivada dels continguts aliens que es transmeten, hostatgen o sobre els quals es facilita un accés (enllaços), ja que no hi ha cap obligació per a controlar amb caràcter previ si l’esmentat enllaç compleix amb la legalitat vigent.

Pel que fa als continguts publicitaris, els anunciants i patrocinadors són els responsables tant del compliment de les lleis com dels continguts del material que difonen i publiquen.

CERDANYA ECORESORT no pot garantir que l’accés al lloc web, o els continguts siguin exempts de tot error, però sí que vetllarà perquè no n’hi hagi i per esmenar-los tan aviat com sigui possible.

Els servidors de CERDANYA ECORESORT podran detectar de manera automàtica l’adreça IP i el nom de domini utilitzats per l’usuari. Una adreça IP és una seqüència numèrica assignada automàticament a un ordinador en connectar-s’hi a Internet. Tota la informació pot ser recopilada en un fitxer d’activitat del servidor degudament inscrit que permeti el processament posterior de les dades amb la finalitat d’obtenir mesures estadístiques per conèixer el nombre d’impressions de pàgines, visites realitzades al web, punt de connexió i qualsevol altra activitat legítima.

En cas que un usuari publiqués continguts inapropiat o inacceptable al web de CERDANYA ECORESORT, o realitzés qualsevol conducta disruptiva, CERDANYA ECORESORT podrà utilitzar les dades recavades per avisar de la conducta o utilitzar la informació existent per finalitzar aquest comportament. Tanmateix, en cas que l’administrador de sistemes de CERDANYA ECORESORT consideri raonablement que un usuari infringeix o pugui infringir la legislació vigent, es podrà utilitzar la informació recollida per informar les autoritats competents.

Política de privadesa i protecció de dades (LOPD)

De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades Personals, doneu el consentiment pel tractament de les vostres dades personals que faciliteu i seran incorporades a un fitxer de responsabilitat de CERDANYA ECORESORT, amb finalitat de la gestió del web i l’enviament de la informació requerida pels seus usuaris sobre els productes i serveis de CERDANYA ECORESORT. Com a usuaris, sou els responsables de la veracitat de les dades facilitades i la titularitat.

CERDANYA ECORESORT manté els nivells de seguretat de protecció de les seves dades conforme a la LOPD i el seu Reglament de Desenvolupament i ha establert tots els mitjans tècnics al seu abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades que l’usuari faciliti a través del lloc web, sense perjudici d’informar que les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables. Per aconseguir aquests objectius, l’usuari accepta que el prestador obtingui dades per efectes de la corresponent autenticació dels controls d’accés. CERDANYA ECORESORT es compromet a complir amb el deure secret i de confidencialitat respecte a les dades contingudes en el fitxer automatitzat d’acord amb la legislació aplicable, així com a conferir un tractament segur. Tanmateix us informem que podreu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició establerts en aquesta Llei mitjançant l’enviament d’un correu electrònic amb aquesta petició, adjuntant fotocòpia del vostre DNI/Passaport a l’adreça:

info arrova cerdanyaecoresort.com

Finalitat

Les dades personals de l’usuari d’aquest Lloc web es tractaran per a les següents finalitats:

F.1: Atendre les sol·licituds d’informació i/o consultes efectuades per l’Usuari. Les dades tractades amb aquesta finalitat es conservaran fins a haver donat resposta a la sol·licitud d’informació i/o consulta.

F.2: Mantenir informat a l’Usuari, fins i tot per mitjans electrònics, sobre els productes, serveis i novetats de CERDANYA ECORESORT. Les dades tractades amb aquesta finalitat es conservaran fins al moment en què l’Usuari retire el seu consentiment donat per a la recepció d’aquestes comunicacions. Si l’Usuari no consent el tractament de les seues dades amb aquesta finalitat, haurà de marcar la casella habilitada a aquest efecte en el Lloc web.

F.3: En cas d’utilitzar la secció “treballa amb nosaltres”, les dades facilitades per l’Usuari es tractaran per a atendre la seua sol·licitud d’ocupació i, si escau, permetre-li optar a un lloc de treball a CERDANYA ECORESORT. Les dades tractades amb aquesta finalitat es conservaran fins que l’Usuari revoque el seu consentiment.

F.4: Possibilitar la participació de l’Usuari en les activitats proposades i compra de serveis en el Lloc web, així com la descàrrega de continguts gratuïts oferits en el mateix. En aquest cas, CERDANYA ECORESORT també utilitzarà les dades de l’Usuari per a mantenir-li informat, fins i tot per mitjans electrònics, sobre els productes, serveis i novetats de CERDANYA ECORESORT Les dades tractades amb aquesta finalitat es conservaran fins que l’Usuari revoque el seu consentiment.

L’usuari sap i accepta que la compra de serveis i/o la descàrrega dels continguts gratuïts oferits en el Lloc web estan obligatòriament condicionades a la plena acceptació inicial de tota la finalitat abans indicada. En cas de no acceptar tal condició, l’Usuari ha d’abstenir-se de comprar serveis i/o descarregar els continguts gratuïts oferits en el Lloc web.

Legitimació
La base jurídica per a dur a terme els tractaments de dades especificades en l’apartat anterior és el consentiment de l’interessat.

Drets
L’Usuari pot exercir davant CERDANYA ECORESORT els seus drets d’accés; rectificació; supressió; limitació del tractament; portabilitat de les dades; oposició i a no ser objecte de decisions individuals automatitzades, inclosa l’elaboració de perfils. D’igual manera, en els tractaments de les dades de l’Usuari la legitimació del qual es base en el consentiment donat per l’Usuari, aquest té el dret a retirar aquest consentiment en qualsevol moment, sense que açò afecte a la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seua retirada.

Per a l’exercici de tals drets l’usuari pot enviar la seua sol·licitud a Puig, 4, 25727 – Prullans de Cerdanya, o a l’adreça de correu electrònic info arrova cerdanyaecoresort.com

En tot cas, l’Usuari té dret a presentar una reclamació davant la corresponent autoritat de control si ho estima oportú.

Política de privadesa i l’ús de galetes

CERDANYA ECORESORT, en compliment de la Llei 34/2002 de l’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, i de la Directiva comunitària 2009/136/CE, informa que al seu web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-s’hi a la vostra navegació i preferències. Aquestes galetes són emmagatzemades al vostre navegador.

L’anàlisi de les dades que recopilem ens permet millorar el web i oferir una informació i uns serveis més personalitzats, gràcies a les dades de caràcter estadístic recopilades. Si continueu navegant a CERDANYA ECORESORT, entendrem que accepteu la nostra política de privadesa i l’ús de galetes.

Què és una galeta en l’àmbit informàtic?

Una galeta és un fitxer creat per un lloc web i s’emmagatzema al vostre ordinador.

Aquest fitxer conté una informació concreta en format text, com ara les vostres preferències i configuració en navegar pel web de CERDANYA ECORESORT. Les galetes ens permeten oferir una funcionalitat millorada, a més d’informació i funcions més personalitzades, com ara la possibilitat de reproduir contingut multimèdia provinent d’altres plataformes (YouTube, Vimeo…), o compartir contingut mitjançant les xarxes socials.

Les galetes no poden llegir dades existents al disc dur de l’usuari ni tampoc d’altres galetes creades per altres proveïdors de serveis. Aquestes galetes s’utilitzen principalment amb finalitats estadístiques, ja que proporcionen a CERDANYA ECORESORT informació rellevant del web per millorar el servei als seus usuaris. En visitar un web que utilitza galetes, el lloc demana permís al navegador per desar una o diverses galetes al vostre disc dur. Quan torneu a visitar el web novament, el navegador facilitarà les galetes desades prèviament. Això permet veure pàgines personalitzades segons la vostra preferència, o fins i tot poder iniciar la sessió de forma automàtica als fòrums, atès que també poden contenir informació com ara el vostre nom d’usuari, l’adreça de correu electrònic, a més d’altra informació que ens ajuda a millorar la qualitat del servei i a identificar i resoldre possibles errors. Nogensmenys, tingueu en compte que CERDANYA ECORESORT només tindrà accés a les dades que vosaltres mateixos proporcioneu; CERDANYA ECORESORT no pot obtenir la vostra adreça electrònica si no la faciliteu prèviament en contactar amb nosaltres mitjançant un formulari o correu electrònic). Els llocs web tampoc tenen accés a cap altra informació desada al vostre ordinador. En definitiva, tota la informació que aquestes galetes recopilen és anònima i no està vinculada a les vostres dades personals.

Com a mecanisme de control, teniu la possibilitat de configurar el vostre navegador per ser avisat de la recepció de galetes a l’ordinador, si bé CERDANYA ECORESORT no es responsabilitza que la seva desactivació impedeixi el funcionament correcte de la pàgina web.

Què pot succeir en inhabilitar les galetes?

Algunes característiques dels serveis que oferim quedaran inhabilitades o les preferències de navegació que hàgiu configurat.

Quin tipus de galetes s’utilitzen a CERDANYA ECORESORT?

Amb la finalitat de conèixer el nombre de visites, la seva procedència i altre tipus de dades estadístiques que rep el web de CERDANYA ECORESORT, Utilitzem l’eina «Google Analytics» pertanyent a Google, Inc.  Aquesta informació generada per Google i Piwik és transmesa i emmagatzemada directament per cada servei respectiu. Trobareu les condicions generals del Google Analytics  i també la política de privadesa del Google Analytics en fer clic al corresponent enllaç. També utilitzem diversos serveis socials mitjançant l’ús de botons que permeten als usuaris compartir les publicacions en altres xarxes socials. A continuació teniu les polítiques de privadesa d’aquestes empreses:

Quina és la finalitat de les galetes utilitzades al web de CERDANYA ECORESORT?

  • Tècnica. Aquestes galetes fan possible que la navegació per la pàgina sigui satisfactòria. El sistema reconeixerà als usuaris prèviament registrats i recordarà el seu nom d’usuari i contrasenya, entre altres funcions. Si inhabiliteu aquestes galetes, no podreu rebre correctament el contingut del web.
  • Analítica. Aquestes galetes permeten el seguiment i l’estudi de l’activitat dels usuaris per a poder incorporar millores al web de CERDANYA ECORESORT, al fòrum, o en aplicacions que facin ús d’aquesta tecnologia. Si inhabiliteu aquest tipus de galetes, el web continuarà funcionant correctament, exceptuant que no tindrem dades per basar-nos on millorar els nostres serveis.
  • Publicitària. Aquestes galetes permeten la gestió dels espais publicitaris basant-se en criteris com l’edició de continguts o els hàbits de navegació dels usuaris. Si inhabiliteu aquest tipus de galetes, el web continuarà funcionant correctament, exceptuant que els proveïdors de publicitat no tindran dades per oferir-vos publicitat basada en els vostres interessos.
  • Social. Aquestes galetes s’utilitzen perquè els usuaris puguin interactuar i compartir el nostre contingut a diferents plataformes socials (Facebook, Google+, Twitter…) i són generades únicament per als usuaris d’aquest tipus de xarxes socials. Les condicions d’ús d’aquestes galetes i la informació recopilada pertany a cada plataforma social corresponent.

Quines són les galetes utilitzades per CERDANYA ECORESORT?

Galetes al web de CERDANYA ECORESORT

Google Analytics, eina d’analítica oferta pel tercer Google Inc., situat a Estats Units. Google Analytics utilitza cookies pròpies per a notificar les interaccions dels usuaris en el Lloc web, emmagatzemant informació d’identificació no personal. Els navegadors no comparteixen cookies d’origen a través de diferents dominis.

Facebook Pixel, eina de trackejar oferta pel tercer Facebook Inc, situat a Estats Units. Facebook utilitza aquest cookie per trackejear els visitants i oferir els anuncis més adients segons el seu perfíl.

Com inhabilitar les galetes al navegador?

Els navegadors actuals us permeten rebutjar totes les galetes, o només les d’un servei concret. Tot i així, aquestes opcions varien en funció del navegador utilitzat i fins i tot el sistema operatiu que esteu emprant. A continuació us oferim una guia on inhabilitar les galetes als principals navegadors web:

 

 

Logo_IExploreINTERNET EXPLORER<

Com suprimir les galetes a l’Internet Explorer:
Obriu el navegador Internet Explorer.

Feu clic a «Eines» → «Opcions d’Internet»

A la pestanya «General», feu clic al botó «Suprimeix». Marqueu les opcions del contingut que voleu esborrar i premeu el botó «Suprimeix».

 

GaletesIE01GaletesIE02GaletesIE03

Nota:

Si sou usuaris del nostre fòrum, heu de tornar a inserir les credencials per accedir-hi cada vegada que suprimiu les galetes (encara que prèviament hàgiu habilitat l’opció «Inicia la sessió a cada visita automàticament»), atès que la configuració d’aquestes opcions queda enregistrada a les galetes que utilitzem.

 

 

Logo_FirefoxMOZILLA FIREFOX

Com suprimir les galetes al Mozilla Firefox:
Obriu el navegador Mozilla Firefox.

Feu clic a «Eines» → «Opcions» (Windows) o bé «Edita» → «Preferències» (GNU/Linux).

A la pestanya «Privadesa», feu clic a l’opció «netejar el vostre historial recent» per netejar tot l’historial existent (dades de navegació, galetes, contrasenyes…) creat durant una franja de temps personalitzada i feu clic al botó «Neteja-ho ara», o seleccioneu «suprimir les galetes individualment» si voleu tenir un control enfocat només a aquest contingut i, en seleccionar el contingut, feu clic al botó «Suprimeix les galetes» o «Suprimeix totes les galetes» segons la vostra preferència.

 

GaletesFF01GaletesFF02GaletesFF03

 

 

Logo_Chrome GOOGLE CHROME

Com suprimir les galetes al Google Chrome/Chromium:
Obriu el navegador Google Chrome/Chromium (és el mateix procés per a tots 2 navegadors).

Feu clic al botó Opcions_Chromium «Personalitza i controla el Google Chrome» → «Configuració», del menú de la barra d’eines. A continuació, feu clic a l’opció «Mostra la configuració avançada».

A la secció «Privadesa», feu clic al botó «Esborra les dades de navegació…» per netejar tot l’historial existent (historial, galetes, contrasenyes…) creat durant una franja de temps personalitzada i feu clic al botó «Esborra les dades de navegació», o seleccioneu «Configuració del contingut…» si voleu tenir un control enfocat només a aquest contingut. Si trieu aquesta darrera opció, mitjançant el botó «Totes les galetes i dades del lloc…» podreu suprimir galetes de forma individual, totes les galetes relatives a un web, o tot el contingut de galetes que s’ha emmagatzemat al vostre navegador. Un cop heu triat la vostra preferència feu clic al botó «Finalitzat» i tanqueu la pestanya de la configuració del navegador.

També podeu accedir de manera més ràpida a aquestes opcions si feu clic a la icona Galetes_Chrome de la barra d’adreces.

1r pas (CH)2n pas (CH) 3r pas (CH)

Nota:

Si sou usuaris del nostre fòrum, heu de tornar a inserir les credencials per accedir-hi cada vegada que suprimiu les galetes (encara que prèviament hàgiu habilitat l’opció «Inicia la sessió a cada visita automàticament»), atès que la configuració d’aquestes opcions queda enregistrada a les galetes que utilitzem.

Informació addicional

A més, us recomanem donar un cop d’ull als enllaços següents:

Guies de configuració de seguretat

Serveis en línia per a deixar de rebre publicitat personalitzada ( en anglès «opt/out»)

Eines addicionals

  • ADBlock Plus. Complement per als principals navegadors que evita la publicitat als llocs web.
  • Ghostery. Complement per als principals navegadors que proporciona una capa de seguretat addicional.
  • Google GAOptOut. Complement d’inhabilitació del «Google Analytics» per als principals navegadors.

Actualitzacions i canvis a la política de privadesa

Podem modificar els termes d’ús i la política de privadesa actual de dades i/o galetes, en funció a les exigències legislatives amb la finalitat d’adaptar-ne el contingut a la reglamentació vigent. Totes les modificacions que es facin entraran en vigència el mateix moment de la seva publicació.

L’ús continuat del web de CERDANYA ECORESORT es considerarà com a l’acceptació d’aquesta declaració de privadesa i qualsevol revisió o actualització. Tanmateix, aconsellem als usuaris que visitin aquest apartat periòdicament. Informarem des del nostre web o mitjançant un correu electrònic als usuaris registrats en produir-s’hi canvis significatius a qualsevol de les polítiques que afectin els termes d’ús del web de CERDANYA ECORESORT

 

xec Plànol de serveis