Programa Life Reset Natura

UNA EXPERIÈNCIA TRANSFORMADORA
Life Reset en grup. Junts arribem més lluny

Necessites fer un canvi a la teva vida?

Què millor que al mig del Pirineu i de la mà dels millors professionals!

 Edgar Tarrès, Ets el que menges i l’Equip del Cerdanya Ecoresort i els seus Coachs, et portaran per un viatge transformador des del cor de la Cerdanya al teu cor. Viatge on podràs explorar altres maneres de menjar i de cuidar-te. Un viatge de connexió profunda amb la natura i que et permet explorar el teu interior i iniciar uns nous hàbits de vida.

Del 07/10/22 al 16/10/2022

Coneix l’opinió de la Conxita, participant del Life Reset

Què inclou?

Pre-estada

 • Videoconferència amb el nostre Coach Personal. Servirà per coneixe’ns, explicar com estàs, quines són les teves necessitats i què t’agradaria treure d’aquesta estada. Parlarem de la teva alimentació, la teva salut física i de com estàs a nivell personal en els diferents àmbits de la vida.
 • Rebràs una guia, per anar-te preparant per l’estada, amb consells alimentaris, d’activitat física i introspecció personal.

Durant l’estada

 • Banys de Bosc i Mindfulness amb Edgar Tarrés 
 • MasterClass de Núria Coll, Ceo de Ets el que Menges
 • Taller Cuina l’art de fermentar
 • Taller Crear un Menú Saludable
 • Excursions a la Cerdanya
 • Sessió de Massatge
 • Sessió de Coaching Personal abans, durant i després de l’estada
 • Sessió de Fisioteràpia
 • Tallers de ioga, pilates i mindfulness
 • Taller de Fitoteràpia
 • Taller d’Intel·ligència Emocional
 • Taller de Conscienciació de l’Energia Subtil
 • Una tarda lliure
 • Spa i Piscina
 • Pensió Completa Ecològic i Saludable
 • Allotjament de 4*

Post-estada

 • Una videoconferència amb el Coach Personal. Servirà per valorar l’estat dels canvis desitjats i encarar qualsevol dificultat.
 • Formar part de la comunitat Etselquemenges durant un any
 • Curs online de Lifedesign impartit per l’Edgar Tarrés.

Programa

MatíTardaVespreNit
DivendresSPAPresentació programaConcert d’harmònics
DissabteBany de Bosc i SilenciBany de Bosc i SilenciVisualització creativa
DiumengeTaller Natura com a font de saviesaSPA
DillunsExcursió guiadaCoachingIoga
DimartsTaller Cuina saludableFisio | SPAFitoteràpia
DimecresTaller Consciència Energia subtilTarde lliure
DijousTaller Cuina saludableTaller Intel·ligència EmocionalPilates
DivendresExcursió guiadaMassatge | SpaMindfulness
DissabteIoga | Excursió guiada per la CerdanyaXerrada Ets el que MengesXerrada Ets el que Menges
DiumengeVisita als horts de permacultura i taller de MindfuleatingSpa

Equip de professionals

Els vostres guies

Edgar Tarrés

Especialitzat en l’àmbit de la comunicació i la consciència. Té un postgrau en Natura i espiritualitat i un Màster en Màrketing i comunicació. Durant tres dies serà l’encarregat de portar un programa de Mindfulness, banys de bosc i gestió de les emocions combinat amb els sons de la natura i els harmònics que ell mateix composa.

Life Reset Núria Coll

Núria Coll

Coneix a Núria Coll, CEO de la revista Ets el que menges. Relaxa’t i entra en contacte amb la natura i els seus beneficis per a la salut. Una proposta per integrar la pràctica del mindfulness a l’alimentació i nodrir-nos des de la consciència. Un cap de setmana intens però molt profitós i energitzant.

Ets el que menges

És la primera revista digital de salut i nutrició en català formada per professionals de la salut i la comunicació que uneixen els seus coneixements per revolucionar el món de la salut i l’alimentació. Ofereixen també assosserament personalitzat i cursos per acompanyar-te en el teva revolució.

Equip Cerdanya Ecoresort

Life Reset David Isern

David Isern

Líder – 3a generació Cerdanya EcoResort i permacultor.

Ariadna Mignogna

Terapeuta Corporal, especialitzada en Psicoterapia Humanista, Metaprogramació,  Massatge Californià / Esalen i Ahtanga Vinyassa Yoga. Et guiarà els tallers d’intel.ligència emocional i de moviment conscient. També imparteix les classes setmanals de Ioga i Pilates .

Serà la persona que realitzará l’entrevista pre-estada i l’acompanyament psico-emocional durant l’estada i en la post-estada.

Life Reset Rosa

Rosa Alonso

Farmacèutica. Especialista en fitoteràpia.

Jordi Tomàs

Cap de restauració del Cerdanya Ecoresort. Cuiner i dietista. Té una gran passió per la cuina saludable. És la persona qui impartirà els tallers de cuina. Coach en alimentació i cuina saludable.

Drac Garcia Palacios

Fisioteràpia Integrativa i Coach Personal. Especialista en Mindfulness.

Et guiarà durant la teva estada i és el responsable del programa.

Nil Armengol

Guia de mitja muntanya. T’acompanyarà i t’ensenyarà els indrets més bonics de La Cerdanya, tralladant-te tots els seus coneixements sobre aquesta magnífica vall.

Life Reset Maria Bautista

Maria Bautista

Quiromassatgista, limfoterapeuta i terapeuta de flors de Bach.

Miriam Huguet

És la persona que t’acompanyarà des del primer contacte fins el moment de fer la reserva i t’ajudarà amb qualsevol dubte que tingui a veure amb la teva estada.

Inversió per persona els 10 dies/9 nits:

Per personaReserves 45 dies abans 10% descompteParticipants Life Reset i Socis Eco-Comunitat 15% descompte
Habitació doble o apartament1.554€1.389€1.321€
Habitació individual o apartament1.752€1.577€1.489€
Programa sense allotjament1.087€979€942€

Consulteu preu acompanyants sense programa d’activitats.  

Preus per menys nits: a consultar.

És l’hora de fer un Reset a la teva vida i dotar-te d’eines per a aprendre a cuidar-te millor i crear nous hàbits saludables.

On millor que en plena natura per tal d’energitzar-te! T’esperem a La Cerdanya, en les instal·lacions d’un Hotel 4* amb Wellness, i aprofitant les conferències i tallers d’un grup de professionals que t’ajudaran a treballar des d’un punt de vista integratiu.


Logo Life Reset - Cerdanya Pirineus

Demana’ns més informació sense compromís!
  CataláCastellano

  Coneix l’opinió de l’Ismael, participant del Life Reset

  Coneix l’opinió del Juanma, participant del Life Reset

  Coneix l’opinió de la Raquel, participant del Life Reset

  Experiències de participants d’edicions anteriors

  FAQs LIFE RESET

  Aquí et llistem les respostes als dubtes que puguis tenir!

  • Si vinc acompanyat/da cal que tothom faci el programa?

  No és necessari. Podeu venir acompanyats de parella, família, amics…. Demaneu el pressupost i us comptarem l’estada sense les activitats Life Reset. 

  • Aquest retir va lligat a alguna religió o creença?

  En absolut. Es tracta senzillament d’aprendre nous hàbits de vida saludables, de connectar amb un mateix i amb la natura. Aquesta connexió implica una certa espiritualitat però que no té res a veure amb cap religió.

  • He vist que sou un hotel on no estarem sols i el cap de setmana hi haurà famílies i altres clients que no venen a fer el Life Reset, hi haurà un ambient propici per a desconnectar?

  La vocació del nostre Ecoresort és apropar a tot tipus de clients a la natura. Per tant, tenim un perfil molt gran de clients que acudeixen a les nostres instal·lacions per diferents motivacions. Per això mirem de tenir espais reservats només per a adults o quan hi ha molta gent, de servir el menjar en espais reservats per a adults. Els caps de setmana que és quan hi ha més gent, mirem de fer els àpats a la natura o bé en un menjador a part.

  • Cal preparar el cos d’alguna manera per al retir?

  Venir a fer un Life Reset és un acte de coratge. No tothom és conscient de que cal aturar-se per a poder canviar la teva vida cap a una dimensió més saludable. Des del moment que prens la decisió ja tot canvia!  

  De caldre no cal res més que les ganes. Però és cert que serà millor si abans de venir ja anem introduint petits canvis que propiciïn un efecte Detox al nostre cos. Us enviarem uns consells uns dies abans per si us voleu anar preparant.

  • Cal fer algun reconeixement mèdic abans de fer el retir?

  Si pateixes algun tipus de malaltia, sempre és millor consultar a un metge per a poder aprofitar millor l’estada. De totes maneres, de forma general no és necessari. 

  • Puc allargar o escurçar l’estada?

  Cap problema. L’ideal és fer 9 dies perquè es tracta d’aconseguir un efecte positiu per al nostre cos. La novena és el que la tradició greco-romana indica com a temps mínim per a començar a instaurar un hàbit. A partir d’aquí, la realitat a vegades no ens permet disposar de tant temps i per això ens podem adaptar. Truqueu-nos i us farem l’estada a mesura dins el període en què oferim el Life Reset. En tot cas, el mínim són dues nits.

  • Puc venir amb nens?

  Actualment no podem oferir servei de casal. Si no pot venir un adult que es pugui fer càrrec la millor opció és venir al programa Life Reset especial pensat per gaudir en família. Demana més informació.

  • Tinc necessitats alimentàries específiques. Com s’adaptarà la dieta? Com ho he de comunicar?

  Uns dies abans d’iniciar la vostra estada us enviarem un qüestionari per conèixer quines son les vostres rutines alimentàries i dietes específiques que esteu  seguint. Aquesta informació ens ajudarà a poder conèixer millor els vostres hàbits i d’aquesta manera durant la  vostra estància adaptar si cal els diferents àpats.

  En cas de al·lèrgies, intoleràncies i dietes molt específiques contactarem directament amb vosaltres per tal d’aclarir els dubtes que tingueu .

  • He vist que hi ha excursions i activitat física. Si jo no puc realitzar-la, què podré fer?

  És un programa molt divers i les activitats son en grup. Solem fer excursions  que és on es requereix més activitat física. Mirem d’adaptar els nivells en la mesura del possible, si no es pot, a vegades tenim possibilitat de derivar cap a una activitat de menys exigència física i si no es pot doncs en cap cas, no hi ha activitats que siguin obligatòries. Si el cos diu que no pot, escoltem-lo. També és molt necessari tenir estones de practicar el “dolce far niente”. Estem en un entorn meravellós i senzillament agafar un llibre o meditar mirant la Serra del Cadí, és un veritable regal pels sentits!

  • És obligatori realitzar tot el programa? Si hi ha activitats que no m’agraden, les he de fer?

  El programa és totalment voluntari. Ara bé, si les activitats no es fan, no és reemborsable doncs el preu és del paquet.  De totes maneres hi haurà una persona que estarà pendent de les vostres necessitats i mirarà de trobar la millor proposta per a vosaltres.

  • I després del Life Reset, què ens recomaneu?

  9 dies és el temps necessari per a començar a instaurar un hàbit però 21 dies és el temps mínim per a consolidar-lo. En el Life Reset us ensenyem diverses eines per tal que després pugueu seguir les que millor us convinguin. Ara bé, està clar que si no n’utilitzem cap i tornem a les mateixes rutines, haurem passat una estada molt agradable però de poc ens servirà. Us donarem un dossier amb consells per tal que pugueu continuar amb la vostra focalització per a trobar allò que us convé millor i que pugueu aconseguir els vostres propòsits. Tindreu la oportunitat de fer una sessió individual tan amb el Coach Personal com el Coach en Alimentació i Cuina Saludable per valorar l’estat dels canvis desitjats i encarar qualsevol dificultat. La vida Online ens permet seguir acompanyant-vos si ho desitgeu!

  • Tinc al·lèrgies cutànies a diferents productes. Puc igualment fer-me els massatges i tractaments?

  En els nostres massatges i tractament fem servir els productes de emocosmetica.

  Cosmética biológica emocional.

  Una marca que no fa servir químics nocius per a la salut, amb una alta concentració d’ingredients naturals biològics que podem utilitzar en cas de afectacions cutànies.

  • Els tractaments i massatges són iguals per a tothom ?

  Tots els massatges i tractaments estan seleccionats depenent de les necessitats de cada client. Sent així un servei totalment personalitzat i adequat a cada circunstancia personal. Una Massatgista es posarà en contacte amb tu per definir la millor opció amb tu. 

  En el següent enllaç trobaràs la carta perquè et puguis anar fent una idea de les diferents possibilitats:

  El viatge transformador de Life Reset

  Logo Life Reset - Cerdanya Pirineus

  Aquesta setmana forma part dels programas de Life Reset (salut integral i creixement personal) i hi ha l’opció d’allargar uns dies!

  Logo Life Reset - Cerdanya EcoResort Pirineus

  També et pot interessar