Programa Life Reset Personalitzat

És temps per a tu

Què és Life Reset Personalitzat?

Crea el teu programa wellness completament personalitzat

 • Coaching Personal abans, durant i després de l’estada.
 • Tractaments Regeneratius i Massatges
 • Fisioteràpia
 • Reeducació Funcional i Entrenador Personal
 • Sessions dirigides: Ioga, Pilates, Fitness Dance, Mindfulness
 • Piscina, Spa, Gimnàs
 • Excursions Autoguiades o amb un Guia
 • Banys de Bosc
 • Horteràpia
 • Tallers de Cuina
 • Coaching en Alimentació Saludable
 • Escull els serveis que millor et poden convenir amb el nostre assessor.

Equip de professionals

El votre assessor

T’ajudarà a escullir els serveis que millor et poden convenir segons el teu moment vital.

Drac Garcia

Responsable de Salut i Benestar del Cerdanya Ecoresort. Fisioteràpia Integrativa i Coach Personal. Especialista en Mindfulness

Equip Cerdanya Ecoresort

Ariadna Mignogna

Terapeuta Corporal, especialitzada en Psicoterapia Humanista, Metaprogramació,  Massatge Californià / Esalen i Ahtanga Vinyassa Yoga. Et guiarà els tallers d’intel.ligència emocional i de moviment conscient. També imparteix les classes setmanals de Ioga i Pilates .

Serà la persona que realitzará l’entrevista pre-estada i l’acompanyament psico-emocional durant l’estada i en la post-estada.

Life Reset Rosa

Rosa Alonso

Farmacèutica. Especialista en fitoteràpia.

Jordi Tomàs

Cap de restauració del Cerdanya Ecoresort. Cuiner i dietista. Té una gran passió per la cuina saludable. És la persona qui impartirà els tallers de cuina. Coach en alimentació i cuina saludable.

Nil Armengol

Guia de mitja muntanya. T’acompanyarà i t’ensenyarà els indrets més bonics de La Cerdanya, tralladant-te tots els seus coneixements sobre aquesta magnífica vall.

Life Reset Maria Bautista

Maria Bautista

Quiromassatgista, limfoterapeuta i terapeuta de flors de Bach.

Miriam Huguet

És la persona que t’acompanyarà des del primer contacte fins el moment de fer la reserva i t’ajudarà amb qualsevol dubte que tingui a veure amb la teva estada.

Logo Life Reset - Cerdanya Pirineus

Contacta-nos sense compromís i mirem les teves necessitats!
  CataláCastellano

  Coneix l’opinió de la Conxita, participant del Life Reset

  Coneix l’opinió de l’Ismael, participant del Life Reset

  FAQs LIFE RESET

  Aquí et llistem les respostes als dubtes que puguis tenir!

  • Si vinc acompanyat/da cal que tothom faci el programa?

  No és necessari. Podeu venir acompanyats de parella, família, amics…. Demaneu el pressupost i us comptarem l’estada sense les activitats Life Reset. 

  • Aquest retir va lligat a alguna religió o creença?

  En absolut. Es tracta senzillament d’aprendre nous hàbits de vida saludables, de connectar amb un mateix i amb la natura. Aquesta connexió implica una certa espiritualitat però que no té res a veure amb cap religió.

  • He vist que sou un hotel on no estarem sols i el cap de setmana hi haurà famílies i altres clients que no venen a fer el Life Reset, hi haurà un ambient propici per a desconnectar?

  La vocació del nostre Ecoresort és apropar a tot tipus de clients a la natura. Per tant, tenim un perfil molt gran de clients que acudeixen a les nostres instal·lacions per diferents motivacions. Per això mirem de tenir espais reservats només per a adults o quan hi ha molta gent, de servir el menjar en espais reservats per a adults. Els caps de setmana que és quan hi ha més gent, mirem de fer els àpats a la natura o bé en un menjador a part.

  • Cal preparar el cos d’alguna manera per al retir?

  Venir a fer un Life Reset és un acte de coratge. No tothom és conscient de que cal aturar-se per a poder canviar la teva vida cap a una dimensió més saludable. Des del moment que prens la decisió ja tot canvia!  

  De caldre no cal res més que les ganes. Però és cert que serà millor si abans de venir ja anem introduint petits canvis que propiciïn un efecte Detox al nostre cos. Us enviarem uns consells uns dies abans per si us voleu anar preparant.

  • Cal fer algun reconeixement mèdic abans de fer el retir?

  Si pateixes algun tipus de malaltia, sempre és millor consultar a un metge per a poder aprofitar millor l’estada. De totes maneres, de forma general no és necessari. 

  • Puc allargar o escurçar l’estada?

  Cap problema. L’ideal és fer 9 dies perquè es tracta d’aconseguir un efecte positiu per al nostre cos. La novena és el que la tradició greco-romana indica com a temps mínim per a començar a instaurar un hàbit. A partir d’aquí, la realitat a vegades no ens permet disposar de tant temps i per això ens podem adaptar. Truqueu-nos i us farem l’estada a mesura dins el període en què oferim el Life Reset. En tot cas, el mínim són dues nits.

  • Puc venir amb nens?

  Actualment no podem oferir servei de casal. Si no pot venir un adult que es pugui fer càrrec la millor opció és venir al programa Life Reset especial pensat per gaudir en família. Demana més informació.

  • Tinc necessitats alimentàries específiques. Com s’adaptarà la dieta? Com ho he de comunicar?

  Uns dies abans d’iniciar la vostra estada us enviarem un qüestionari per conèixer quines son les vostres rutines alimentàries i dietes específiques que esteu  seguint. Aquesta informació ens ajudarà a poder conèixer millor els vostres hàbits i d’aquesta manera durant la  vostra estància adaptar si cal els diferents àpats.

  En cas de al·lèrgies, intoleràncies i dietes molt específiques contactarem directament amb vosaltres per tal d’aclarir els dubtes que tingueu .

  • He vist que hi ha excursions i activitat física. Si jo no puc realitzar-la, què podré fer?

  És un programa molt divers i les activitats son en grup. Solem fer excursions  que és on es requereix més activitat física. Mirem d’adaptar els nivells en la mesura del possible, si no es pot, a vegades tenim possibilitat de derivar cap a una activitat de menys exigència física i si no es pot doncs en cap cas, no hi ha activitats que siguin obligatòries. Si el cos diu que no pot, escoltem-lo. També és molt necessari tenir estones de practicar el “dolce far niente”. Estem en un entorn meravellós i senzillament agafar un llibre o meditar mirant la Serra del Cadí, és un veritable regal pels sentits!

  • És obligatori realitzar tot el programa? Si hi ha activitats que no m’agraden, les he de fer?

  El programa és totalment voluntari. Ara bé, si les activitats no es fan, no és reemborsable doncs el preu és del paquet.  De totes maneres hi haurà una persona que estarà pendent de les vostres necessitats i mirarà de trobar la millor proposta per a vosaltres.

  • I després del Life Reset, què ens recomaneu?

  9 dies és el temps necessari per a començar a instaurar un hàbit però 21 dies és el temps mínim per a consolidar-lo. En el Life Reset us ensenyem diverses eines per tal que després pugueu seguir les que millor us convinguin. Ara bé, està clar que si no n’utilitzem cap i tornem a les mateixes rutines, haurem passat una estada molt agradable però de poc ens servirà. Us donarem un dossier amb consells per tal que pugueu continuar amb la vostra focalització per a trobar allò que us convé millor i que pugueu aconseguir els vostres propòsits. Tindreu la oportunitat de fer una sessió individual tan amb el Coach Personal com el Coach en Alimentació i Cuina Saludable per valorar l’estat dels canvis desitjats i encarar qualsevol dificultat. La vida Online ens permet seguir acompanyant-vos si ho desitgeu!

  • Tinc al·lèrgies cutànies a diferents productes. Puc igualment fer-me els massatges i tractaments?

  En els nostres massatges i tractament fem servir els productes de emocosmetica.

  Cosmética biológica emocional.

  Una marca que no fa servir químics nocius per a la salut, amb una alta concentració d’ingredients naturals biològics que podem utilitzar en cas de afectacions cutànies.

  • Els tractaments i massatges són iguals per a tothom ?

  Tots els massatges i tractaments estan seleccionats depenent de les necessitats de cada client. Sent així un servei totalment personalitzat i adequat a cada circunstancia personal. Una Massatgista es posarà en contacte amb tu per definir la millor opció amb tu. 

  En el següent enllaç trobaràs la carta perquè et puguis anar fent una idea de les diferents possibilitats:

  Experiències de participants d’edicions anteriors

  Logo Life Reset - Cerdanya Pirineus

  Aquesta setmana forma part dels programas de Life Reset (salut integral i creixement personal) i hi ha l’opció d’allargar uns dies!

  Logo Life Reset - Cerdanya EcoResort Pirineus