Sports d’aventure et de randonnée

Vivez la Cerdagne d’une manière amusante et pleine d’aventures!

Inici > Installations et services > Sports > Sports d’aventure et randonnées

La Cerdagne propose un large éventail d’activités de toutes sortes et à tous les niveaux, choisissez celle que vous aimez le plus! Profitez de l’escapade dans les Pyrénées pour vous aventurer dans un cadre de charme!Senderisme i excursions guiades

Caminar és salut, tenim preparades diferents opcions de senderisme, sempre acompanyats d’uns paisatges rics en fauna i flora autòctona, plens de llum i colors vius durant els mesos de primavera i estiu, càlids durant la tardor i emblanquinats a l’hivern.


Esports d’aventura i outdoor

Aventureu-vos! A la Cerdanya tenim moltes activitats per a vosaltres de tot tipus: des de barranquisme fins a ràfting, vies ferrates, piragüisme, equitació i molt més!


Ciclisme

Descobriu la Cerdanya! Ho tenim tot preparat per a vosaltres, ciclistes: rutes guiades per a grups, roadbooks, mini-taller per arreglar les bicis, espai interior per entrenar i molt més!


Punt Actiu

El punt actiu és el nostre punt de consulta turística d’activitats i excursions! Us ho posem fàcil: està ubicat just devant de l’Hotel Muntanya del Cerdanya EcoResort!


Esquí

Us agrada esquiar? Us agrada sentir la velocitat? A l’hivern la Cerdanya es converteix en referent d’activitats a la neu. Aprofiteu el moment i veniu a gaudir d’aquest esport tan divertit amb la família o amics!


Excursions raquetes de neu

Caminar a l’hivern per veure les muntanyes cobertes de neu és possible! Les excursions amb raquetes de neu sempre són d’allò més divertides tan si és el primer cop com si ja ets expert! Diversió assegurada per a totes les edats!