GranjaParc família TROBADA FAMILIAR grup colles - Cerdanya EcoResort Pirineus

Friends Time

Inici > Friends Time

Què millor que compartir?  A qui no li agrada una trobada amb els amics o la família al mig de la natura? Des del Cerdanya EcoResort sabem que és molt important cuidar als qui més estimeu, per això disposem d’instal·lacions ideals per a que pugueu compartir moments únics i especials!

Trobades familiars o de colles

Disposem dels espais perfectes per a la vostra reunió familiar o de colles i un equip disposat a organitzar-vos un programa personalitzat d’activitats organitzades, des d’excursions a la natura fins a dinars de camp o qualsevol petició que tingueu!

Celebracions i banquets

El Cerdanya EcoResort és un indret ideal per una celebració especial: bateigs, comunions, bodes, reunions familiars… Només cal que us poseu en contacte amb nosaltres i ens adaptarem als vostres desitjos per què tot surti rodó!

Germanor

Sempre és agradable passar temps amb la família o els amics, i no hi ha un indret més idoni que venir al Cerdanya EcoResort per a fer aquestes trobades, on podreu gaudir de sales i terrasses amb impressionants vistes i menjar de proximitat i qualitat. A més, us podem organitzar activitats de tot tipus, com excursions, dinar de camp, gimcanes i qualsevol petició que ens proposeu!

Per a colles i grups oferim avantatges especials. Informeu-vos!!Activitats organitzades

Compartir activitats és la millor manera de crear un vincle emocional. Durant tot l’any i en cada època organitzem activitats variades per a a tots els gustos i edats. Feu noves amistats a la Cerdanya!


Excursions guiades

El vostre guia vetlla per portar el vostre grup als indrets més bonics de La Cerdanya. Descobriu paisatges singulars amb unes vistes de postal així com les històries que aquests indrets amaguen.