facebook twitter pinterest instagram Youtube Blog
MENU
Reserves
Ofertes

Restaurant ARÇ - buffet - Cerdanya Resort

La nostra empresa està totalment arrelada al territori i per això els volem donar l'oportunitat de tastar la nostra terra incorporant productes de proximitat, Indicacions Geogràfiques protegides i productes ecològics en els nostres menús.

El nostre mix per la salut i el nostre objectiu és d’anar introduint en la nostra gastronomia un seguit de compromisos de manera que com a molt tard, el 2020 puguem garantir que el:

● 60% dels nostres productes siguin ecològics, compromís que ampliarem més enllà de la restauració

● 60% siguin de proximitat, comprats directament als productors de la zona. En els nostres menús i sobretot en el buffet, cada dia destaquem un producte d’algun dels nostres pagesos o productors dels voltants

● 60% siguin sense gluten. No només els celíacs (als quals oferim una carta a part) sinó que cada vegada hi ha més gent que no pot menjar glúten. Aquest compromís ja el tenim pràcticament assolit.

● 60% siguin plats vegetarians – Oferim una gran quantitat de plats frescos d’origen vegetal. Destaquem el buffet d’amanides que en període estival i de tardor, incorpora hortalisses del nostre propi hort on no s’utilitza cap tipus de producte químic. En el 40% dels plats restant seguim oferint els guisats de carn, molta de la qual és ecològica. També en cada àpat servim peix fresc.

● 60% de la gastronomia està basada en la cuina catalana amb accent pirinenc. No podem oblidar que formem part del col.lectiu de Cuina Catalana que vetlla per a que sigui declarada patrimoni de la humanitat, a més hem recuperat les receptes més populars de la fundadora i molts anys cuinera, la Maria Teresa Isern Planas.

En els següents fitxers trobaran:

 

Ens hem adherit a aquest projecte per reduir el malbaratament alimentari. Estem aplicant diferents mesures. I sí, el que no acabeu, us ho podreu emportar cap a casa des del Restaurant KM Cerdanya, i al nostre Restaurant ARÇ us premiem si acabeu els vostres plats amb la moneda Social Cerdans que podreu dispositar en unes guardioles que corresponen cadascuna a algun projecte d’una ONG i és l’empresa qui amb la seva RSC, converteix les monedes de fusta en donatius.

El nostre compromís Ecològic

xec
Plànol de serveis