facebook twitter pinterest instagram Youtube Blog
MENU
Reserves
Ofertes

Viu una experiència única amb nosaltres i posa't a la pell dels Càtars durant el cap de setmana temàtic de càtars, costums i llegendes de Cerdanya.

Cap de setmana temàtic de càtars, costums i llegendes de Cerdanya – maig, juny, juliol i setembre

Càtars, costums i llegendes de Cerdanya

Ens transportarem a l’època medieval quan els càtars van ser considerats una heretgia i fugien de terres occitanes perseguits per la Santa Inquisició. Un curt metratge que hem realitzat nosaltres mateixos us posarà al corrent de qui eren els càtars o bons homes.

El divendres a la nit en el buffet trobarem plats medievals que seguien els preceptes càtars, alguns plats medievals coetanis no càtars i amb alguna opció de plats actuals. El restaurant Arç estarà  decorat amb estendards, els cambrers portaran vestits medievals i també tindrem disfresses per als clients més agosarats. Tot això amenitzat amb música antiga en directe.

El dissabte de matí farem una excursió guiada gratuïta per Llocs de Llegendes. A la tarda visitem els Horts del Verger Cerdà i  més tard al miniclub el Follet Cerdà els nens faran un taller de disfresses medievals . A la nit Jocs Tradicionals o Conta-Contes. I més sorpreses i animacions que anireu descobrint.

El diumenge de matí: SPA familiar

Dates: 

  • Tots els caps de setmana del 15/05 al 15/07 i del 01/09 al 14/09

El nostre compromís Ecològic

xec
Plànol de serveis