facebook twitter pinterest instagram Youtube Blog
MENU
Reserves
Ofertes

Aprofita els productes 100% ecològics de la nostra permacultura i de les excursions guiades per entendre tot el seu funcionament i els seus beneficis

Estem determinats a integrar compromisos ecològics a la nostra empresa per millorar la qualitat de l’estada dels nostres clients i minimitzar el nostre impacte a la terra i a la seva biodiversitat. Proposem alternatives ecològiques per a una alimentació més sana i més respectuosa amb el medi ambient. Des de 2014 conreem les nostres pròpies pomes, que es poden assaborir durant tota l’època de tardor, 100% ecològiques i lliures de químics. D’altra banda oferim als nostres clients de tota la vida del càmping una parcel·la de terra a la zona de la Granja&Parc per a que puguin conrear els seus propis productes de manera natural: durant l’estiu ens obren les portes dels seus horts per presentar-nos tot el seu treball!

Aquest any 2017 hem començat un gran projecte, la nostra pròpia permacultura, amb objectiu a llarg termini de proveir els nostres restautants Arç i Km Cerdanya.

 

Les 5 estrelles de la Permacultura***

  • Cap emissió de C02, sense embalatges (no plàstic, no alumini…)
  • Productes destinats als nostres restaurants ARÇ i KM Cerdanya, boníssims, saludables i de temporada!
  • Oferim un contacte directe amb la terra a cada participant, sobretot als nens
  • Excursions guiades per la família Isern Casanovas per descobrir els secrets del verger.
  • A poca distància del Cerdanya EcoResort

 

La permacultura, què és?

L’humà s’ha allunyat tant de la naturalesa amb les indústries, que s’ha oblidat que existeix una harmonia natural entre tots els éssers vius. L’evolució de la vida és basa en l’intercanvi de residus entre si. Per exemple, emetem CO2 que serveix a les plantes per fer la fotosíntesis, i elles rebutgen l’oxigen que és necessari als humans per respirar. Començar una permacultura és tornar a escoltar la terra, treballar amb ella i tots els seus microorganismes al ritme de cada un i amb plantes adaptades a la zona.

Els residus que consumim tornen a la terra per ajudar a produir nous aliments. És un cicle sense escombraries, l’equilibri perfecte entre l’humà i la naturalesa.

Per treballar totalment amb la terra i retornar els residus, hem de transformar-los en adobs. Així, comencem el nostre compostatge, fet amb tots els residus orgànics. Amb temps i molta paciència, tots aquests residus (pells de verdures, restes de menjar…) són transformats pels micro i macroorganismes en adobs que ens serviran de fertilitzants 100% naturals.

Curiosos? Aprofiteu les excursions guiades amenitzades per la mateixa família Isern Casanovas. El David, el director de l’Hotel, i Nuria, la seva dona, els explicaran detalladament i amb molt de gust els detalls d’aquest gran projecte. Mira el planning d’activitats per no faltar en aquesta trobada!xec
Plànol de serveis