facebook twitter pinterest instagram Youtube Blog
MENU
Reserves
Ofertes

És una ludoteca, un xiqui-parc, un esplai i una guarderia. Nens de 2-12 anys.

El Follet Cerdà és un espai per a nens on es combina la part lúdica amb excursions i activitats a l’aire lliure (durant l’estiu),  així com tallers de manualitats o mediambientals.

Els nens s’ho passen bé al xiquiparc, al castell de fusta, al petit rocòdrom i amb els altres mil i un jocs.

Els hi oferim la possibilitat de deixar els seus nens (de 2 a 12 anys) al miniclub del Follet Cerdà amb servei de monitor, situat a l’Aparthotel Ca l’Aurèn (davant de l’Hotel Muntanya&SPA***) i a 1 km del Càmping-Bungalow La Cerdanya.

Horaris: 

– Estiu: obert de 9h00 – 19h30 i els diumenges de 15h30 a 19h30. A l’hora de dinar 13h30 a 15h només es podran quedar els nens que es quedin a dinar al Mini Club. Als matins, els nens es diverteixen amb una activitat a l’aire lliure (visita a la granja, passeig a la natura, jocs a la piscina…..) i, per la tarda, es fa una activitat de manualitats, taller mediambiental o de cuina.

– Durant la resta de l’any: els caps de setmana i ponts està obert amb monitors. La resta de dies l’accès és gratuït per a clients allotjats però sense servei de monitor. En aquest darrer cas els nens han d’anar acompnayats d’un adult. Consultar horaris a la seva arribada.

Prohibit l’accés als adults en horaris amb monitors. Només accès per a nens de 2 a 12 anys.

Preu per a clients allotjats al Cerdanya ecoResort:  2h diàries gratuïtes (excepte clients de parcel·les). Hores extra: 3 Euros/hora i nen.

Preu per a clients externs: 6 Euros/hora i nen.

Tenim abonaments d’hores a preus especials.

La Patrulla Canina i la Vampirina visita el parc de boles i el castell del Miniclub El Follet Cerdà @Manita Chucherias

 

 


xec
Plànol de serveis