Reservar Sopar i Entrada Cap d’Any

Reservar cena y entrada Fin de Año

Inici > Horaris i calendaris > Inscripcions > Reservar Entrada i cotilló Cap d’Any

La millor manera per començar l’any nou!/ Celebramos el fin de año y la entrada del año nuevo

Només per a clients allotjats / Sólo para clientes alojados

Reservar Sopar Cap d’Any i/o Festa de revetlla / Cena de Fin de Año y/o Fiesta de verbena

Volem celebrar tots junts amb vosaltes l’entrada de l’any nou. Us esperem en dos torns a escollir entre les 20h30 i 21h30 al nostre restaurant Arç (ubicat a l’hotel) per gaudir d’uns aperitius, entrant, plat principal i postres amb opcions de carn/peix, vegana o infantil.

A continuació ens despedirem del 2022 a la sala Flors de Cadí i rebrem l’any nou amb raïm, cava i cotilló. Seguirem amb festa i música fins a les 2h (no cal haver vingut al sopar per gaudir d’aquesta festa; només cal que feu la vostra reserva!)

Si ho preferiu, també podeu reservar el sopar per endur; com sempre amb ingredients locals, saludables i frescos.

Queremos celebrar todos juntos con vosotras la entrada del año nuevo. Os esperamos en dos turnos a escoger entre las 20h30 y 21h30 en nuestro restaurante Arç (ubicado en el hotel) para disfrutar de unos aperitivos, entrante, plato principal y postre con opciones de carne/pescado, vegana o infantil.

A continuación nos despediremos del 2022 en la sala Flors de Cadí y recibiremos el año nuevo con uva, cava y cotillón . Seguiremos con fiesta y música hasta las 2h (no hace falta haber venido a la cena para disfrutar de esta fiesta; sólo hace falta hacer su reserva!)

Si lo prefiere, también puede reservar la cena para llevar; como siempre con ingredientes locales, saludables y frescos.

Reservar Plats per emportar Cap d’Any / Platos para llevar Fin de Año