Activitats organitzades

Ho tenim apunt perquè descobriu la Cerdanya de la forma més divertida!

Inici > Instal·lacions i serveis > Activitats organitzades

Les nostres activitats organitzades estan pensades per divertir-se i aprendre alhora: excursions a la natura, escalada, visita a la cova, visita als horts, tallers de sabó o formatge, visites a granges típiques de la zona amb degustacions, animació a les nits amb jocs tradicionals, bingo o mini discoteca!Caps de setmana temàtics

Tenim preparats caps de setmana temàtics molt divertits: Benvinguda Tardor, Hivern amb caliu, Càtars, costums i llegendes de Cerdanya!


Excursions guiades

Descobriu tots els indrets magnífics que ofereix la Cerdanya! Els nostres guies us guiaran i us explicaran tot allò que us fascini!


Visita als horts El Verger Cerdà

Coneixeu els nostres horts ecològics de permacultura! Despertarem el vostre interés natural i intrínsec tot explicant-vos secrets molt útils! No us perdeu aquesta gran experiència!


Taller de natura

Els tallers de natura són activitats fascinants on venen experts sobre la flora i la fauna pirinenca! Podrem observar espècies molt curioses com el trencalòs o la marmota!


Animació

La diversió i l’aprenentatge són dos elements indispensables així que tenim preparades un gran ventall d’activitats per als més petits! S’ho passaran genial al costat dels nostres monitors!


Activitats d’aventura

Durant les vacances, aventureu-vos! Escolliu entre la nostra oferta d’activitats d’aventura en indrets immillorables: barranquisme, ruta a cavall, rafting i molt més!