Esports&Muntanya

Gaudeix de la natura!

Feu una escapada a la Cerdanya i moveu-vos de la millor manera! Descobriu l’entorn fent bici, trail, senderisme i activitats guiades, i si fa mal temps gaudiu de les nostres instal·lacions!

Fer esport a la Cerdanya

La Cerdanya ofereix un ampli ventall de possibilitats quan es tracta de l’esport. Gràcies a la seva gran vall, podem trobar paisatges i terrenys molt diversos que ens permet diversificar els nivells i el tipus d’activitat!

El Cerdanya EcoResort ofereix la possibilitat de practicar esports a l’aire lliure però també disposa d’unes instal·lacions esportives per mantenir-vos en bona forma!

Un entorn idíl·lic preparat per totes les edats!Les nostres instal·lacions esportives

Durant les vacances, no perdeu el ritme! Disposem de diverses instal·lacions esportives perquè pugueu fer exercici faci sol o pluja! Gaudiu del nostre gimnàs, rocòdrom, pista de pàdel i activitats dirigides d’allò més divertides… i molt més!


Punt Actiu

El punt actiu és el nostre punt de consulta turística d’activitats i excursions! Us ho posem fàcil: està ubicat just davant de l’Hotel Muntanya del Cerdanya EcoResort!


Activitats dirigides

Ioga, Pilates of Mindfulness. Desestrès i estiraments. Cuida’t a tu mateixa.


Ciclisme

Descobriu la Cerdanya! Ho tenim tot preparat per a vosaltres, ciclistes: rutes guiades per a grups, roadbooks, mini-taller per arreglar les bicis, espai interior per entrenar i molt més!


Esquí

Us agrada esquiar? Us agrada sentir la velocitat? A l’hivern la Cerdanya es converteix en referent d’activitats a la neu. Aprofiteu el moment i veniu a gaudir d’aquest esport tan divertit amb la família o amics!


Excursions raquetes de neu

Caminar a l’hivern per veure les muntanyes cobertes de neu és possible! Les excursions amb raquetes de neu sempre són d’allò més divertides tan si és el primer cop com si ja ets expert! Diversió assegurada per a totes les edats!


Esports d’aventura i outdoor

Aventureu-vos! A la Cerdanya tenim moltes activitats per a vosaltres de tot tipus: des de barranquisme fins a ràfting, vies ferrates, piragüisme, equitació i molt més!


Senderisme i excursions guiades

Caminar és salut, tenim preparades diferents opcions de senderisme, sempre acompanyats d’uns paisatges rics en fauna i flora autòctona, plens de llum i colors vius durant els mesos de primavera i estiu, càlids durant la tardor i emblanquinats a l’hivern.


Eco-Comunitat / Club Wellness

Som, cuidem i volem fer un pas més endavant. Una comunitat per cuidar-te de tu. Fes-te soci i gaudeix del gimnàs, de les classes dirigides, xerrades i desconnexió a la natura.

Aprofiteu la Cerdanya, un entorn més que ideal per a provar tot tipus d’esports i sentir els beneficis que aporta submergir-se en la natura

Activitats guiades

Optem per un model de vida sostenible

A moure’s!

Activitats arrelades al territori

Gaudim fent un món millor

Un entorn idíl·lic

Gaudiu com mai de fer exercici en un entorn idíl·lic