Senderisme i excursions guiades

Descobriu els indrets més bonics de la Cerdanya

Perquè sabem que caminar és salut, tenim preparats diferents opcions de senderisme, sempre acompanyats d’uns paisatges rics en fauna i flora autòctona, plens de llum i colors vius durant els mesos de primavera i estiu, càlids durant la tardor i emblanquinats durant l’hivern.

Excursions guiades

Deixeu que els nostres guies us acostin a una altra Cerdanya plena de llegendes, personatges fantàstics, històries i tradicions.

Les nostres excursions estrelles són les familiars. Els nostres guies tenen una cura especial per als nens,. Moltes són aptes per a totes les edats (també per a nadons amb motxilla).

Si voleu fer un recorregut més llarg, també organitzem excursions més llargues de nivell mig o alt. Per a grups tenim servei de guies personalitzat.

Gairebé tot l’any oferim excursions guiades. Consulteu el calendari per apuntar-vos ja!

Rutes auto-guiades

Tenim preparats per als nostres clients uns Roadbooks amb les rutes més entranyables de la comarca. Podreu triar dificultat, durada i llargada.

Els roadbooks  són rutes explicades de tal manera que les pugueu realitzar sense dificultat ni pèrdua. També us informa com arribar-hi amb el vostre vehicle, els quilometres a realitzar, el desnivell, l’altura mínima i màxima, temps, marcatge, etc.

Descarregeu aquí o bé demaneu a les nostres recepcions!

Online, al portal de rutes Wikiloc al nostre perfil @CerdanyaEcoResort trobareu més rutes amb tracks GPS

Excursions amb raquetes de neu

Gaudeix dels paisatges i indrets màgics de La Cerdanya tenyits de blanc, una experiència inolvidable . La nostra activitat estrella de l’hivern!

Per als nostres clients oferim un ampli ventall de rutes, per a tots els nivells, edats (a partir de 5 anys i més petit en motxilla) i gustos. Amb els nostres guies especialitzats de Discover Pyrenees podreu caminar enmig de boscos i prats, sense cap por a perdre el camí.Visita amb excursioneta als horts Verger Cerdà

Tots plegats farem una agradable excursió per Prullans i envoltants fins als nostres horts ecològics de permacultura on us farem una explicació.


Excursions naturalistes

Un expert naturalista us portarà a observar els miracles i meravelles de l’entorn. La flora i fauna de la Cerdanya és única gràcies a la seva ubicació, orientació i relleu.
Logo Ecològic EcoResort Pirineus

Senderisme

  • Participant a les nostres excursions i activitats a la natura donarem una bossa biodegradable en la qual recollirem escombraries que trobem a la muntanya – 1 bossa amb escombraries = 2 Social Cerdans = 0,50 € de donatiu per dispositar a les guardioles ONG
  • A les excursions que organitzem i que calgui agafar el cotxe, si comparteixes vehicle amb algun altre client = 2 Social Cerdans = 0,50 €de donatiu per dispositar a les guardioles ONG
  • Els nostres guies us portaran amb el màxim respecte per l’entorn