Instal·lacions esportives

Manteniu-vos en forma i divertiu-vos!

Inici > Instal·lacions i serveis > Esports > Instal·lacions Esportives

Si l’esport és la vostra passió, us ho passareu més que bé al Cerdanya EcoResort. L’entorn és formidable per fer esports d’aire lliure però dins de les instal·lacions també trobareu una gran ventall d’opcions diferents!

Gimnàs

Tenim un ampli ventall d’aparells cardiovasculars i musculars, cintes per córrer, bicicletes estàtiques, un aparell el·líptic i peces per a tonificar el vostre cos.

Tot a la vostra disposició i a més, amb la possibilitat de comptar amb l’ajuda dels nostres monitors qui els brindaran una assistència personalitzada i un programa adaptat a les seves necessitats.

L’accès és gratuït pels clients de l’Hotel Muntanya, Aparthotel Ca L’Auren i els socis.

Es troba situat a l’Hotel Muntanya, a 1,5 km del Càmping Bungalow-Park La Cerdanya.

Actiu Esport Pàdel - Cerdanya EcoResort Pirineus

Pàdel

Tant si sou amants d’aquest esport com si mai l’heu practicat, descobriu una forma saludable, fàcil i divertida de posar-se en forma en companyia! Per ús recreatiu.

Actiu Esports Futbol 3x3 hotel - Cerdanya EcoResort Pirineus

Futbol 3×3

Jugueu a futbol a la nostra pista de 3×3. La trobareu a l’Hotel del Ceranya EcoResort! Perfecte per a jugar entre joves o amb la família!

INSTALACIONS Rocodrom ESPORT Cerdanya EcoResort Pirineus

Rocòdrom

Amants de l’escalada o principiants? Si teniu ganes d’escalar proveu el nostre rocòdrom! És gratuït per als clients del Cerdanya Resort i els socis del Club Wellness esportiu.

Wellness Piscina - Cerdanya EcoResort Pirineus

Piscina

Tant a l’hivern com a l’estiu! Gaudiu de les nostres piscines sostenibles durant tot l’any. Piscina climatitzada amb cúpula de vidre i vistes espectaculars. Tenim una piscina completament interior en la zona de l’SPA!

Trail running ACTIU Esports i Muntanya Cerdanya EcoResort Pirineus

Centre trail

Descobriu els espectaculars entorn de la Cerdanya i respireu natura. Tenim gran nombre de rutes de diferents nivells i asenyalitzades recentment per a que podeu gaudir-ne a la vostra manera!

Optem per un model de vida sostenible

Infantil POLIESPORTIU càmping Esports nens - Cerdanya EcoResort Pirineus

Poliesportiu

Practiqueu el bàsquet o el futbol-sala! A l’estiu organitzem les 24 hores del futbol on es reuneixen molts equips de diferentes zones. És el lloc de trobada de moltes activitats d’animació, balls d’estiu, concerts, olympiades infantils,…

Més informació

MOSTRAR MÉS

Per a clients allotjats al Cerdanya Resort és gratuït.

Es troba situada al costat del Càmping Bungalow-Park La Cerdanya,a  1,5km de l’Hotel Muntanya&SPA***

Actiu Cavall Hípica Aventura Outdoor Cerdanya EcoResort Pirineus

Hípica

Just devant del Camping La Cerdanya hi trobareu l’hípica A Quatre Potes, on podreu fer classes i tot tipus excurcions amb caball o poni! No us perdeu aquesta gran experiència rodejats per un entorn idíl·lic!

Hípica

Si esteu de vacances no deixeu de fer les activitats dirigides, el nostre equip de monitors us ajudaran a complir els objectius que us proposeu, i fins i tot si ho volen, li proporcionaran assessorament personalitzat. Oferim: Ioga, Aiguagym, Pilates.Eco-Comunitat / Club Wellness

Som, cuidem i volem fer un pas més endavant. Una comunitat per cuidar-te de tu. Fes-te soci i gaudeix del gimnàs, de les classes dirigides, xerrades i desconnexió a la natura.