Miniclub El Follet Cerdà

Inici > Instal·lacions i serveis > Infantils > Miniclub El Follet Cerdà

Els teus fills tenen entre 2 i 12 anys? Tenim un espai dedicat a ells! Descobriu el nostre miniclub i ludoteca, on els nens s’ho passen d’allò més bé.

Follet Cerdà INFANTIL Cerdanya EcoResort Pirineus

El Follet Cerdà

El Follet Cerdà és un espai per a nens on es combina la part lúdica amb excursions i activitats a l’aire lliure (durant l’estiu),  així com tallers de manualitats o mediambientals.

Als nens els encanta al xiquiparc, al castell de fusta, al petit rocòdrom i tots els altres mil i un jocs.

Els hi oferim la possibilitat de deixar els seus nens (de 2 a 12 anys) al miniclub del Follet Cerdà amb servei de monitor, situat a l’Aparthotel Ca l’Aurèn (davant de l’Hotel Muntanya&SPA***) i a 1,5 km del Càmping-Bungalow La Cerdanya.

Horaris

Estiu: obert de 9h00 – 18h00 i els diumenges de 15h a 18h. A l’hora de dinar 13h30 a 15h només es podran quedar els nens que es quedin a dinar al Mini Club. Als matins, els nens es diverteixen amb una activitat a l’aire lliure (visita a la granja, passeig a la natura, jocs a la piscina…..) i, per la tarda, es fa una activitat de manualitats, taller mediambiental o de cuina.

Durant la resta de l’any: els caps de setmana i ponts està obert amb monitors. La resta de dies l’accés és gratuït per a clients allotjats però sense servei de monitor. En aquest darrer cas els nens han d’anar acompanyats d’un adult. Consultar horaris a la seva arribada.

Prohibit l’accés als adults en horaris amb monitors. Només accès per a nens de 2 a 12 anys.