Compromís saludable i sostenible

Cuidar-nos a nosaltres mateixos i al planeta

Inici > Instal·lacions i serveis > Restaurants > Compromís saludable i sostenible

Ens agrada saber d’on surt el menjar que oferim, per això ho hem fet de la millor manera possible: cultivem les verdures i hortalisses al nostre hort de permacultura, de forma sostenible. Com a mínim el 70% dels nostres productes són de proximitat, sense gluten i vegetarians, i la carn servida és ecològica i el peix fresc! Saludable i bo!

Per a nosaltres la gastronomia és molt important. És un pilar fonamental en la cultura i és vital per a tots els humans i per aquest motiu, al Cerdanya EcoResort ens hem compromès a complir amb els següents punts:


Food Restaurant Arç Plat Trinxat Cadí Cerdanya EcoResort

El 70% de la gastronomia està basada en la cuina catalana amb accent pirinenc

Formem part del col·lectiu de Cuina Catalana que vetlla per a que sigui declarada patrimoni de la humanitat. A més hem recuperat les receptes tradicionals més populars i delicioses de la fundadora i molts anys cuinera, Maria Teresa Isern Planas!

Food Celebració Banquet Terrassa panoràmica - Cerdanya EcoResort Pirineus

El 70% dels plats són vegetarians

Oferim una gran quantitat de plats frescos d’origen vegetal. Destaquem el buffet d’amanides que en període estival i de tardor, incorpora hortalisses del nostre propi hort ecològic, on no s’utilitza cap tipus de producte químic. En el 30% dels plats restant seguim oferint peix fresc i guisats de carn, de la qual gran part és ecològica.

Food Restaurant Arç família sala Cerdanya EcoResort Pirineus Pirineus - EcoPensions

Remenja’mmm!

Estem contents d’estar adherits al Remenja’mmm, projecte per reduir el malbaratament alimentari. Si no us acabeu el plat, al nostre restaurant KM Cerdanya, us el podreu emportar cap a casa!
Al nostre Restaurant ARÇ us premiem si us acabeu els vostres plats amb la moneda Social Cerdans, que podreu dipositar en unes guardioles que corresponen cadascuna a algun projecte d’una ONG, i som nosaltres qui, partint dels nostres valors, convertim les monedes de fusta en donatius per les ONGs.

Food Restaurant ARÇ Plat GASTRONÒMIC - Cerdanya EcoResort

El 70% dels plats són sense gluten

Cada vegada hi ha més gent que no pot menjar gluten, per això aquest compromís ja el tenim pràcticament assolit. Formem part actualment de l’Associació Celíacs de Catalunya i disposem d’una carta a part. Tenim una gran varietat de plats i productes per a les persones celíaques.

Hort Verger Cerdà - Cerdanya EcoResort Pirineus

El 70% dels productes són ecològics

Volem que el 70% dels nostres productes siguin ecològics, lliure de químics. Aquest compromís el volem ampliar més enllà de la restauració i acostar-nos tant com podem a un ambient natural.

Optem per un model de vida sostenible

Logo Remenja'm Restaurant Cerdanya EcoResort Pirineus