Activitats dirigides

Mantingues cos i ment en equilibri

Inici > Instal·lacions i serveis > Spa i Benestar > Activitats dirigides

Participa durant la teva estada o fes-te soci de la Eco-Comunitat Cerdanya.

Hatha ioga

Faràs diferents postures físiques amb el propòsit d’aconseguir serenitat física i mental. Els teus músculs guanyaran elasticitat i fermesa. Aprendràs a controlar la respiració i a mantenir la ment focalitzada i tranquil·la.

Pilates

l Pilates t’ensenya a enfortir els músculs interns del tors, a alinear bé la columna al mateix temps que prens consciència de la respiració. És excel·lent per evitar mals d’esquena, agafar força i relaxar-se

Mindfulness i Intel·ligència emocional

 Ens permet aprendre a viure de manera més conscient, relaxada i creativa. Aprendrem a parar, enfocar-nos i adquirir l’habilitat de gestionar les nostres emocions.

Aiguagym i gimnàs sèniors

Activitat física dins l’aigua pensada per a Sèniors. Una excel·lent oportunitat per mantenir el cos actiu de manera divertida i còmode. De novembre a abril: gimnasia per a gent gran.

Fitness Dance

Una activitat cardiovascular que combina exercicis de tonificació amb passos de balls llatins. Es desenvolupa la sensibilitat musical, el carisma, l’ampliació de moviment i s’activa el cos de diferents maneres. Però sobretot és gaudir!

Shakti Dance

El Shakti dance o ioga de la dansa és una disciplina nova, basada en el Kundalini Ioga i desenvolupada per Sara Avtar. Aquesta dansa ofereix un divertit, elegant i saludable camí iogui a través de la pràctica de la dansa. Potencia la força vital individual de les persones i ens ajuda a fondre’s amb l’esperit universal.

Temps per a tu

Cuida’t

Sentiu el poder de la Natura