Massatges i rituals

Desperta els teus sentits

No trobes temps per a tu? Nosaltres t’oferim un extens catàleg per a que puguis escollir la teva manera de mimar-te. Gaudeix dels massatges i tractaments de bellesa al nostre centre Wellness  Cerdanya

Logo Centre Wellness Cerdanya EcoResort Pirineus

Desperta els teus sentits a través de les mans dels nostres professionals. Cuidem la teva pell fent ús de productes naturals i ecològics. Gaudeix de l’experiència individualment o en parella, per mimar-te i equilibrar l’ànima.

Us explica com us fem els massatges.

Massatges i Rituals

Cinc cabines amb aire condicionat, música i il.luminació regulables asseguren un ambient ideal per a aconseguir relaxar-se

Deixa’t seduir pel caliu i l’aroma de les espelmes, o bé sent les combinacions de diferents tècniques de massatges amb pedres calentes amb punts energètics. Renova i equilibra la teva energia. O prova un embolcall coroporal d’ones sonores a la banyera termospa. Pots escollir entre un gran ventall de massatges i rituals.

També pots crear la teva pròpia experiència amb els massatges personalitzats. Adaptem els massatges a les teves necessitats.

Per als amants de massatges oferim programes de diferents dies.

Especials

CALIU – MASSATGE D’ESPELMES ’50 – 75€

El massatge amb oli calent d’espelmes proporciona una sensació de benestar i relaxació única a tot el cos.  Ajuda a reduir tensions i millorar la circulació de la sang alhora que hidrata la pell amb profunditat.

El caliu i l’aroma de les espelmes

MASSATGE AMB PINDES ’50 – 75€

Massatge amb saquets de roba natural amb una combinació de plantes medicinals cultivades al nostre hort i essències pures de flors.

El cos absorbeix les propietats de les plantes amb l’ajuda d’un oli calent, aportant a l’organisme una profunda relaxació i una millora de l’estrès, desintoxicació i alleugeriment dels dolors. És un massatge molt indicat per insomni i reumatismes.

MASSATGE INTESTINAL – CUIDA EL SEGON CERVELL ’50 – 75€

Massatge que allibera i oxigena tots els òrgans de la zona intestinal aportant una gran relaxació i una millora de les funcions digestives, així com un alleugeriment de les dolencies de l’esquena. 


La zona intestinal és el centre del cos i de les emocions. Aquest massatge harmonitza el cos i l’esperit i ajuda a re-equilibrar les emocions.

Rituals

Tots els rituals inclouen una hora d’accés al Circuit SPA

HARMONIA *Massatge especial Ecoresort ’80 – 99€

Ritual estrella del Cerdanya Ecoresort.

És un tractament corporal i facial que consisteix en un massatge a tot el cos, reflexologia podal i un tractament facial amb cromoteràpia. Una unió perfecta per aconseguir l’equilibri natural de cos i ànima amb una relaxació profunda.


Aixeca l’ànim i l’energia vital

PEDRES CALENTES – ’80 – 99€

Massatge amb mans i pedres volcàniques calentes que combat el dolor muscular, relaxa i ajuda a recuperar l’equilibri natural del cos amb el treball energètic dels xacres.

Combat l’estrès alliberant tensions i millorant la relaxació de la ment i el cos.

RENOVA’T – ’80 – 99€

Tractament exfoliant corporal amb sals, massatge relaxant a tot el cos i peeling amb tractament facial que afavoreix el reg sanguini de tot el cos

Wellness MASSATGE Cerdanya EcoResort Pirineus

Contribueix a renovar i nodrir les cèl·lules de la pell mitjançant una hidratació amb profunditat.

Locals

Massatges locals
Relax
Calma l’estat d’estrès i nerviosisme alleugerint tensions.
’25 – 39€
Craneo-facial-cervical
Allibera la musculatura de la zona cervical tractant el dolor localitzat en les estructures facials i regió cervical
’25 – 39€
Descontracturant
Massatge muscular profund per reduir contractures i relaxar les tensions de les zones adolorides
’25 – 39€
On tu ho necessites

Personalitzat

Perquè tots som diferents
Massatge personalitzat
Perquè totes les persones som diferents, adaptem el massatge a les teves necessitats, parla amb nosaltres i crearem el teu massatge exclusiu.
’50-69€

’80-89€
Massatge personalitzat per a embarassades
Massatge exclusiu per aquest moment tan especial que estàs vivint, ens adaptem al que més necessitis per alliberar tensions i relaxar el cos i la ment. És un massatge amb el que volem cuidar-te a tu i al teu nadó
’50-69€
Adaptem el massatge a les teves necessitats,, crea el teu massatge exclusiu . Parla amb els nostres professionals i crearem un massatge especial per a tu

Infantil

Per a nens
Massatge infantil
Massatge amb passades molt suaus i pautades per aconseguir relaxar i a la vegada estimular l’infant, generant un vincle de seguretat i caliu.
’20 – 21€
De 3 mesos a 12 anys

Els nostres massagistes

Els nostres professionals han seguit cursos específics per tal de treballar amb productes naturals i aplicar-los amb massatges especials. Posa’t a les seves mans i només deixa’t portar. Et sorprendran!

Tant si vols fer un massatge podal, un drenatge limfàtic, un massatge de cames cansades, un massatge amb pindes, un tractament facial… t’ho fan amb tota la seva expertesa!

Fem servir una cosmètica ecològica que equilibra les teves emocions.

Wellness MASSATGE Cerdanya EcoResort Pirineus
Logo Ecològic EcoResort Pirineus

Els nostres massatges

  • Els productes que fem servir són naturals i de la marca Emocosmètica, pionera al sector de la Cosmètica Natural d’Alta Qualitat. Sentiu la natura a la vostra pell!
  • Il·luminació és 100% LED, consumeixen menys i tenen una vida més llarga!
  • La calefacció que utilitzem és produïda al 100% amb energies renovables: biomassa i panells solars tèrmics.

També us pot interessar