Wellness Cerdanya Spa

Temps per cuidar-te, temps per relaxar-te… temps per sentir la natura

Inici > Instal·lacions i serveis > Spa i Benestar > Wellness Cerdanya SPA

Imagineu-vos un SPA amb vistes increïbles sobre la vall de Cerdanya i la serra del Cadí-Moixeró. Deixeu-vos portar per les sensacions agradables i relaxants del nostre centre Wellness ecològic!

Logo Centre Wellness Cerdanya EcoResort Pirineus

SPA amb sensacions

Comenceu el vostre recorregut pel nostre centre ecològic per la biosauna d’aromes, recupereu-vos en el caldàrium, transporteu la ment fins a orient amb el bany de vapor amb cromoteràpia.

Desprès viatgeu fins als cims de les nostres muntanyes amb la font de gel; la sauna finlandesa és el gran clàssic com ho és també la dutxa de cubell.

Recorreu el camí de sensacions, gaudiu de la tranquil·litat de la piscina, recupereu-vos en el nostre tepidàrium panoràmic mentres us hidrateu amb una infusió d’herbes del Cadí.

Gaudiu d’un moment únic al jacuzzi exterior panoràmic, i acabeu amb les mil sensacions que provoca el passadís d’aigua nebulitzadaSPA Familiar

Una oportunitat única per a gaudir de l’spa amb els vostres fills. No la deixeu escapar!


SPA Exclusiu

Obrim el SPA només per a tu i la teva parella o per la teva colla d’amics. Ambientat amb la suau llum de les espelmes, exclusivament obert per a vosaltres en horari nocturn de 21:00h a 23:00h.
Logo Ecològic EcoResort Pirineus

Wellness Cerdanya SPA

  • La calefacció i l’aigua calenta són energies 100% renovables: biomassa i plaques solars tèrmiques.
  • El sabó i el xampú de cada dutxa són ecològics: menys embolcall de plàstic i menys contaminació de l’aigua.
  • Omplim les piscines amb aigua de pluja filtrada.
  • Netejar amb sal la piscina gran i la piscina infantil: una alternativa al clor menys agressiva amb el cos i la natura.
  • Hem instal·lat reguladors de pressió de l’aigua: no malgasteu l’aigua!