Trobades, seminaris i cowork

Experiències úniques en contacte amb la natura

Inici > Instal·lacions i serveis > Trobades, seminars i cowork

Us facilitem tota l’organització d’un seminari, d’una trobada, d’una convenció o qualsevol altre esdeveniment: allotjaments, sales, espais únics, benestar, una gastronomia de la terra i activitats per fer en grup. El que volem és que el vostre grup o els treballadors de la vostra empresa s’emporten un record inoblidable de la Cerdanya!

Seminaris amb ànima

Viviu un seminari verd, una experiència amb un ancoratge emocional, que permet establir un lligam de confiança entre els participants, amb un aprenentatge garantit.

Amb l’opció de gaudir de l’entorn, i fer activitats de natura, aventura, cultura, benestar i salut que establiran un ambient propici per al Team Building.Trobades

Amb allotjaments per a tots els gustos i un gran ventall d’activitats des de grans fins a petits! Oferta especial per a grups i molts avantatges en combinació d’una gran flexibilitat: oferim el que necessiteu!


Sales i espais únics

Gran ventall de sales de diferents mides i amb molts muntatges possibles. Si voleu una experiència diferent, us recomanem un dels nostres espais únics en contacte amb l’entorn.


Activitats per a grups

Activitats en connexió de natura, d’aventura, de descobrir l’entorn, jocs, de teambuilding, d’esports o tallers de formatges, de sabons, de cuina eco i saludable, de relax i benestar… ens us ho podem organitzar tot!

Som creadors d’experiències úniques, vivències inesperades en l’entorn exclusiu de la Cerdanya