Wellness

Tenir cura de la salut també vol dir dedicar-se temps a un mateix

Al Cerdanya EcoResort hem apostat per oferir un centre Wellness ecològic amb activitats, serveis i experiències perquè els nostres clients siguin feliços!

La importància de mimar-se

Mantenir una vida saludable sovint no només vol dir portar una bona alimentació i fer esport sinó també mantenir una bona salut psíquica.

Al Cerdanya EcoResort hem volgut posar émfasi en aquesta segona part oferint tot tipus de serveis, activitats i fins i tot programes d’estada perquè us cuideu tan per dins com per fora. Mimar-se és molt important, regaleu-vos aquest plaer!

Oferim massatges personalitzats i de tot tipus, un SPA per a relaxar-se i desconnectar unes hores de les nostres fonts d’estrés, activitats dirigides que ajuden a escoltar el cos, programes de Life Reset per agafar nous hàbits saludables,… Reconnecta a la Cerdanya!

Logo Centre Wellness Cerdanya EcoResort PirineusSPA

Relaxeu-vos al nostre spa, amb vistes panoràmiques i envoltats de sensacions renovadores: sentir a poc a poc el destensament dels músculs, la relaxació de la cara i oblidar per una estona les preocupacions,… deixeu-vos portar!


Piscines

Disposem de dues piscines: la climatitzada de l’hotel amb vistes panoràmiques al Parc Natural del Cadí-Moixerò, amb una piscina al costat per als més petits, i una piscina exterior al càmping. Us ho possem fàcil perquè us recarregueu de vitamina D!

Programes de benestar

Oferim activitats i estades de benestar, per desconnectar de la rutina i escoltar el nostre cos. Organitzem activitats per aprendre nous hàbits saludables i durant l’estada els practiquem. Trieu el programa ideal per a vosaltres!

El nostre centre Wellness ecològic!

Logo Ecològic EcoResort Pirineus
  • Les nostres instal·lacions funcionen amb energies renovables: caldera de biomassa i plaques solars!
  • L’aigua de les nostres piscines és reciclada de la pluja i tractada amb sal en comptes de clor!
  • Utilitzem cosmètica natural amb plantes que sota els principis de les flors de Bach, equilibren les emocions.
  • Oferim sabó ecològic als nostres banys i dutxes perquè s’eviti contaminar les aigües!