Massatges i rituals

Desperta els teus sentits

No trobes temps per a tu? Nosaltres t’oferim un extens catàleg per a que puguis escollir la teva manera de mimar-te. Gaudeix dels massatges i tractaments de bellesa al nostre centre Wellness  Cerdanya

Inici > Instal·lacions i serveis > Wellness > Massatges i rituals
Logo Centre Wellness Cerdanya EcoResort Pirineus

Desperta els teus sentits a través de les mans dels nostres professionals. Cuidem la teva pell fent ús de productes naturals i ecològics. Gaudeix de l’experiència individualment o en parella, per mimar-te i equilibrar l’ànima.

Massatges i Rituals

Cinc cabines amb aire condicionat, música i il.luminació regulables asseguren un ambient ideal per a aconseguir relaxar-se

Deixa’t seduir pel caliu i l’aroma de les espelmes, o bé sent les combinacions de diferents tècniques de massatges amb pedres calentes amb punts energètics. Renova i equilibra la teva energia. O prova un embolcall coroporal d’ones sonores a la banyera termospa. Pots escollir entre un gran ventall de massatges i rituals.

També pots crear la teva pròpia experiència amb els massatges personalitzats. Adaptem els massatges a les teves necessitats.

Per als amants de massatges oferim programes de diferents dies.

Massatges i RitualsPreu
Massatge personalitzat  45′64€
Massatge personalitzat  80′89€
Rituals 80′99€
Massatge infantil 20′21€

Els nostres massagistes

Els nostres professionals han seguit cursos específics per tal de treballar amb productes naturals i aplicar-los amb massatges especials. Posa’t a les seves mans i només deixa’t portar. Et sorprendran!

Tant si vols fer un massatge podal, un drenatge limfàtic, un massatge de cames cansades, un massatge amb pindes, un tractament facial… t’ho fan amb tota la seva expertesa!

Fem servir una cosmètica ecològica que equilibra les teves emocions.

Wellness MASSATGE Cerdanya EcoResort Pirineus
Logo Ecològic EcoResort Pirineus

Els nostres massatges

  • Els productes que fem servir són naturals i de la marca Emocosmètica, pionera al sector de la Cosmètica Natural d’Alta Qualitat. Sentiu la natura a la vostra pell!
  • Il·luminació és 100% LED, consumeixen menys i tenen una vida més llarga!
  • La calefacció que utilitzem és produïda al 100% amb energies renovables: biomassa i panells solars tèrmics.