Us informem!

Inici > Mesures reobertura

#JoViatjoACasa. Us esperem!

Què millor que una escapada o unes vacances al Pirineu i a la nayura? Tranquil·litat, conctacte amb la natura, a prop de casa, sense aglomeracions, sentir-se unida amb la família,la parella o els amics i amb molta pau.

El Cerdanya EcoResort us ajudarà amb uns valors de sostenibiliat i de natura: gastronomia amb productes de proximitat, ingredients ecològics i en gran part dels nostres horts en base de permacultura, cura per l’entorn, relax al Wellness Cerdanya, més mesures sanitàries: netegem amb ozó (totalment ecològic), activitats en grups petits, som espaiosos per si (disposem de molt superfície i espais diferents) …. Tot el que pugui ser important per a vosaltres!

Us esperem!

Als apartaments, a les parcel·les, als bungalows, a les habitacions o als nous estudis amb vista a la vall! Disposem d’allotjaments per a tots els gustos.


Tota la informació d’obertura de serveis, activitats i restaurants podeu trobar a través dels botons de la part superior de la web

Condicions

Política de cancel·lació

Durant aquests mesos us oferim flexibilitat de cancel·lacions. Entenem que en aquests temps d’inseguretat, per a vosaltres és important no haver de preocupar-vos de la reserva. Per això us donem la possibilitat de cancel·lar amb 24h d’antelació.

Estada mínima

Hem flexibilitzat (reduït) les estades mínimes en el nostres allotjaments. Us animem gaudir d’una estada en plena natura aquest estiu amb les nits que vulgueu!

Paga i senyal

Degut a la inseguretat del moment, us guardarem per una altra estada o us tornarem l’import de les pagues i senyal si ens anul·leu fins a 24 hores abans.
El que si que us demanem és cura amb la vostra reserva. Si decidiu no venir, si us plau, aviseu-nos el més aviat possible. Despesa de devolució: 5€

Auto Check-in

A partir de l’obertura post-confinament és obligatori realitzar un auto check-in el dia abans del començament de l’estada per a evitar el contacte amb els carnets i per a agilitzar el tràmit i evitar cues. Rebreu un correu amb l’enllaç per completar un formulari amb les vostres dades. S’oferirà la possibilitat de pagar l’estada des del mateix enllaç.

Sistema de desinfecció

L’hotel compta amb un sistema de desinfecció de primera qualitat a partir de deu màquines d’ozó (per aigua). L’ozó s’utilitzarà per desinfectar els punts més transitats de l’hotel cada poques hores. A més, es posarà al vostre servei vaporitzadors perquè els pugueu omplir d’ozó i utilitzar durant la vostra estada.

Hem instal·lat uns purificadors d’aire: purifica i descontamina l’aire, neutralitza i elimina tot tipus de virus, bacteris, fongs, pols, contaminants i les impureses de les partícules de l’aire, fins a 0,1 micres

S’ha instal·lat un seguit d’aixetes amb sensor automàtic als serveis públics per facilitar el rentat de mans.

Protocols nostres equips de personal

Hem establert un seguit de protocols amb els nostres equips per a protegir-los a ells i a vosaltres.

Gastronomia

Restaurant-Bar Km Cerdanya (càmping)

Obert en caps de setmana i vacances escolars . Seguim amb el mateix format de carta de sempre. Recomanem reservar taula online per evitar aglomeracions i per no quedar-se sense taula.

A la carta del restaurant KM Cerdanya hem incorporat més plats seguint el nostre compromís saludable, ecològic i de proximitat.

Al Restaurant Arç (hotel): menú gourmet amb productes locals i de temporada!

Al Restaurant Arç podeu gaudir d’un sopar gourmet amb amb ingredients dels nostres horts de permacultura, ecològic i de KM0. Amb la filosofia de Slow Food.

Bistro La Jardinera (hotel)

Als estius podeus gaudir de la terrassa de la Jardinera per dinar a l’aire lliure, oferint-vos un espai exterior per a poder fer els àpats.

Seguim amb el compromís que tots els plats de la nostra carta estan elaborats amb aliments de proximitat, ecològics, les verdures son produïdes al nostre hort i les elaborem per tal que pugueu aprofitar tots els seus nutrients.

L’esmorzar és en forma de bufet

Recomanem reservar taula online per evitar aglomeracions i per no quedar-se sense taula.

Recordeu-vos que seguirem amb amb els plats per emportar ( dinar, sopar i esmorzar) i els picnics per si voleu fer excursions.

Menjar per emportar

És disponible el menjar per emportar de proximitat sempre quan el restaurant estigui obert.

Espai cowork!

Obert! Has de treballar i ho podràs fer des de qualsevol lloc? Vols combinar el treball amb la natura i la teva família? Necessites sentir-te lliure, creatiu i inspirat? Vols cuidar-te bé mentres que estàs treballant? Rendeixes millor amb llum natural i vistes a un poble pirinenc i les muntanyes?

Serveis i instal·lacions

Seguint amb la normativa vigent de la covid19, cal mostar el certificat Covid juntament amb el DNI per accedir al gimnàs i les activitats dirigides (a partir dels 13 anys).

Piscines

La piscina panoràmica, ubicada a l’hotel, és oberta diàriament de març a octubre. La resta d’any obre els caps de setmana i vacances escolars. La piscina interior de mides reduïdes és oberta de novembre a febrer de dilluns a dijous. No cal fer reserva però en cas de molta afluència podem restringir l’accés.

Ús de xancletes obligatori i tovallola per les tombones. Preferiblement canviar-se a l’allotjament ja que els vestuaris tenen un forament limitat

SPA

SPA obert diàriament (excepte dilluns i dimecres en èpoques no vacacionals). Amb inscripció prèvia.

SPA Familiar horari segons programa: Amb inscripció prèvia via online.

Disposarem d’un sistema de reserves on-line perquè es puguin fer les reserves en qualsevol moment, sense haver de passar per la recepció. S’han establert uns protocols d’utilització dels vestuaris de la piscina i spa per evitar aglomeracions i respectar les distàncies de seguretat.

Massatges i tractaments

Carta renovada de massatges. Amb cita prèvia. Amb ús de mascareta només als moments d’entrar i sortir de les cabines de massatge.

Gimnàs

Obert amb aforament limitat. Cal reservar online

Pàdel

Per a ús recreatiu. Reserva online

Miniclub El Follet Cerdà

No cal fer reserva. Per a nens de 2 a 12 anys. Consulteu l’horari per saber si és amb monitor o si hi podeu accedir pares amb fills.

Parc d’Activitats

Obert segons horari. Regularem l’entrada en moments puntuals si hi ha molta afluència. Als moments que la Parc d’Activitats no és oberta amb monitor, us facilitem accés restringit amb un codi que podeu demanar a recepció.

Regala…Cerdanya Ecoresort

Regala un Xec Regal i ajudes als altres!

Regala un Xec Regal a la teva parella, un amic, la teva família, els teus pares o tu mateix i també ajudaràs a nosaltres! No té caducitat. #SuportEconomiaLocal

#JoViatjoACasa!