Us informem!

Inici > Mesures reobertura

#JoViatjoACasa. Us esperem!

Què millor que una escapada o unes vacances al Pirineu després del confinament? Tranquil·litat, conctacte amb la natura, a prop de casa, sense aglomeracions, sentir-se unida amb la família,la parella o els amics i amb molta pau.

El Cerdanya EcoResort us ajudarà amb uns valors de sostenibiliat i de natura: gastronomia amb productes de proximitat, ingredients ecològics i en gran part dels nostres horts en base de permacultura, cura per l’entorn, relax al Wellness Cerdanya, més mesures sanitàries: netegem amb ozó (totalment ecològic), activitats en grups petits, som espaiosos per si (disposem de molt superfície i espais diferents) …. Tot el que pugui ser important per a vosaltres!

Hem elaborat el nostre pla de contingència  a partir de les recomanacions de l’ICTE, amb l’assessorament d’una empresa de riscos i aplicant els principis de neteja, desinfecció i distàncies de seguretat. Hem revisat tots els nostres procediments per a assegurar la compatibilitat de passar unes magnífiques vacances amb la implantació de mesures de seguretat i sanitàries tant en relació als nostres clients com als nostres equips. Que sigui un any especial no vol pas dir renunciar a què les vacances puguin fins i tot ser millors. Tot el Cerdanya Ecoresort ens focalitzem en aquest objectiu!

Obertura

Actualment tenim tot el Cerdanya Ecoresort tancat fins nou avís a causa de les restriccions sanitàries anti-Covid.


Mesos de gener, febrer i març.

La idea és tenir oberts els bungalows i les parcel·les a partir del 26/01 i els apartaments a partir del 11/02

La piscina (la panoràmica o la de zona Wellness) en cap de setmana està oberta. Entre setmana en breu ho sabrem.

A més podeu gaudir de les sortides de raqueta de neu, un àpat a mb productes eco i de la terra al restaurant KM Cerdanya (més endavant) o optar per menjar per emportar, el gimnàs i classes de Pilates els dimarts i dijous


Tota la informació d’obertura de serveis, activitats i restaurants els trobareu clicant al botó ‘Durant l’estada’´.

Condicions

Política de cancel·lació

Durant aquests mesos us oferim flexibilitat de cancel·lacions. Entenem que en aquests temps d’inseguretat, per a vosaltres és important no haver de preocupar-vos de la reserva. Per això us donem la possibilitat de cancel·lar amb 24h d’antelació.

Estada mínima

Aquest any hem flexibilitzat (reduït) les estades mínimes en el nostres allotjaments. Us animem gaudir d’una estada en plena natura aquest estiu amb les nits que vulgueu!

Paga i senyal

Degut a la inseguretat del moment, us guardarem per una altra estada o us tornarem l’import de les pagues i senyal si ens anul·leu fins a 24 hores abans.
El que si que us demanem és cura amb la vostra reserva. Si decidiu no venir, si us plau, aviseu-nos el més aviat possible. Despesa de devolució: 5€

Auto Check-in

A partir de l’obertura post-confinament es podrà realitzar un auto check-in el dia abans del començament de l’estada per a evitar el contacte amb els carnets i per a agilitzar el tràmit i evitar cues. Rebreu un correu amb l’enllaç per completar un formulari amb les vostres dades. S’oferirà la possibilitat de pagar l’estada des del mateix enllaç.

Sistema de desinfecció

L’hotel compta amb un sistema de desinfecció de primera qualitat a partir de deu màquines d’ozó (per aigua). L’ozó s’utilitzarà per desinfectar els punts més transitats de l’hotel cada poques hores. A més, es posarà al vostre servei vaporitzadors perquè els pugueu omplir d’ozó i utilitzar durant la vostra estada.

Hem instal·lat uns purificadors d’aire: purifica i descontamina l’aire, neutralitza i elimina tot tipus de virus, bacteris, fongs, pols, contaminants i les impureses de les partícules de l’aire, fins a 0,1 micres

S’ha instal·lat un seguit d’aixetes amb sensor automàtic als serveis públics per facilitar el rentat de mans.

Preveiem que calgui portar mascaretes. Per això tindreu a la vostra disposició un nombre mascaretes per comprar a la recepció de l’hotel i del càmping per si us calguessin. També s’oferirà un control de temperatura.

Cal portar la mascareta sempre que sortiu de la vostra unitat d’allotjament o quan no estigueu amb persones del vostre grup familiar.  Al restaurant es podrà treure en el moment de menjar o beure. En les activitats i excursions, en el moment en què s’està fent activitat física, no serà obligatori portar-les. A la piscina és obligatori només per entrar i sortir del recinte, això sí, mantenint sempre la distància mínima de seguretat. Gràcies per la vostra col·laboració.

Protocols nostres equips de personal

Hem establert un seguit de protocols molt estrictes amb els nostres equips per a protegir-los a ells i a vosaltres.

Gastronomia

Al Restaurant Arç (hotel) servim menú enlloc de bufet

Actualment tancat. L’esmorzar es servirà a taula i hi haurà a escollir una carta amb una opció tradicional i una opció més saludable

El sopar se serviran en format menú seguint amb el mateix enfoc de garantir almenys un 70% de productes ecològics i de proximitat. La base és la cuina catalana amb accent pirinenc i els menús tenen en compte diverses necessitats de dietes. S’ha de reservar online

Les taules es disposen de manera a mantenir la distància de seguretat. Les cambreres aniran sempre amb mascareta i desinfectaran tant la taula com les cadires després de cada ús. Adequarem els horaris per a evitar qualsevol aglomeració.

Bar-Cafeteria La Jardinera (hotel)

Actualment tancat: no hi ha servei de bar a taula; només per emportar.

Restaurant-Bar Km Cerdanya (càmping)

Els mesos de gener, febrer i març està obert en caps de setmana (ens agradaria obrir-ho a partir del 29/01) . Seguirem amb el mateix format de carta de sempre amb alguna novetat. Com que hi haurà menys capacitat d’interior, habilitarem més terrassa amb estufes i mantes. Actualment només obert per a clients allotjats amb reserva i menjar per emportar.

Menjar per emportar

Menjar per emportar disponible els caps de setmana d’hviern (segurament a partir del 29/01); ant plats com menús per a menjar als apartaments i bungalows, així com servei de picnic i cistelles.

Espai cowork!

Obert! Has de treballar i ho podràs fer des de qualsevol lloc? Vols combinar el treball amb la natura i la teva família? Necessites sentir-te lliure, creatiu i inspirat? Vols cuidar-te bé mentres que estàs treballant? Rendeixes millor amb llum natural i vistes a un poble pirinenc i les muntanyes?

Serveis, instal·lacions i activitats

Degut a les adaptacions a les normes sanitàries per a fer front al Covid-19, alguns serveis poden estar temporalment fora de servei o amb restriccions. Gràcies per la seva comprensió

Piscina

  • Mesos de gener (finals del mes), febrer i març: en cap de setmana està oberta la piscina panoràmica amb franges horàries o piscina zona Wellness amb inscripció prèvia online. Entre setmana: en breu us informem

Quan tornem a obrir l’accés a la piscina, ubicada a l’hotel, serà per franges horàries o bé per inscripció prèvia, per número de l’allotjament amb accés al matí i a la tarda; es tancarà en alguns moments per poder fer desinfeccions. Ús de xancletes obligatori i tovallola per les tombones. Preferiblement canviar-se a l’allotjament ja que els vestuaris tenen un forament limitat

SPA

Obert els mesos de gener (finals del mes), febrer i març. Obrim l’entrada al SPA i vestuaris a raó de 2 clients cada 15’ o bé 1 unitat familiar (màxim 4 participants) amb inscripció prèvia.

SPA Familiar horari segons programa: 1 família cada 15 minuts i sempre amb inscripció prèvia via online.

Disposarem d’un sistema de reserves on-line perquè es puguin fer les reserves en qualsevol moment, sense haver de passar per la recepció. S’han establert uns protocols d’utilització dels vestuaris de la piscina i spa per evitar aglomeracions i respectar les distàncies de seguretat.

Massatges i tractaments

Els mesos d’hivern oferim tots els tipus de massatges que tenim a la nostra carta, però hem unificat la durada dels massatges. Tindrem massatges de 45’ (a escollir) i els rituals i tractaments superiors de 80’. Com sempre amb cita prèvia. Amb ús de mascareta només als moments d’entrar i sortir de les cabines de massatge.

Gimnàs

Actualment tancat. Quan obrim serà amb aforament limitat. Cal reservar online

Pàdel

Reserva online

Classes de Pilates

Més endavant els dimarts i dijous amb reserva online

Activitats

Hi haurà sortides amb raquetes de neu en tota seguretat: familiar i nivell mig a partir d’obertura.

Tindrem tallers durant les vacances de Nadal (si ens ho permetin les mesures anti-Covid)

Reserva de places obligatòria per a cada activitat i taller. Disposarem d’un sistema de reserves on-line perquè es puguin fer les reserves en qualsevol moment, sense haver de passar per la recepció.

Aforament restringit per cada activitat i taller. Ús de mascareta només en moments determinats que no es puguin mantenir les distàncies de seguretat.

Miniclub El Follet Cerdà

Actualment està tancat degut a les mesures del govern fins a la Setmana Santa

Granja&Parc

La Granja&Parc estarà oberta segons els horaris d’obertura i no cal reservar. Hi haurà algunes activitats que no es podran dur a terme ja que és complicat mantenir les distàncies i higiene. L’aforament és limitat. Regularem l’entrada en moments puntuals si hi ha molta afluència. Ús de mascareta obligatori.

Regala…Cerdanya Ecoresort

Regala un Xec Regal i ajudes als altres!

Regala un Xec Regal a la teva parella, un amic, la teva família, els teus pares o tu mateix i nosaltres farem una donació de 20 Social Cerdans (=5€) a La Marató. I també ajudaràs a nosaltres! No té caducitat. #JoEMCorono #SuportEconomiaLocal

Informa’t abans de venir

Informació més detallada sobre la nova realitat

Voleu saber en detall com funcionarà tot? Voleu saber què podeu esperar de la vostra estada?

#JoViatjoACasa!