Us informem!

Inici > Mesures reobertura

Ara #EnsQuedemACasa però després us esperem!

Què millor que una escapada o unes vacances al Pirineu després del confinament? Tranquil·litat, conctacte amb la natura, a prop de casa, sense aglomeracions, sentir-se unida amb la família,la parella o els amics i amb molta pau.

El Cerdanya EcoResort us ajudarà amb uns valors de sostenibiliat i de natura: gastronomia amb productes de proximitat, ingredients ecològics i en gran part dels nostres horts en base de permacultura, cura per l’entorn, relax al Wellness Cerdanya, més mesures sanitàries: netegem amb ozó (totalment ecològic), activitats en grups petits, som espaiosos per si (disposem de molt superfície i espais diferents) …. Tot el que pugui ser important per a vosaltres!

En aquests moments estem elaborant el nostre pla de contingència  a partir de les recomanacions de l’ICTE, amb l’assessorament d’una empresa de riscos i aplicant els principis de neteja, desinfecció i distàncies de seguretat. Estem revisant tots els nostres procediments per a assegurar la compatibilitat de passar unes magnífiques vacances amb la implantació de mesures de seguretat i sanitàries tant en relació als nostres clients com als nostres equips. Que sigui un any especial no vol pas dir renunciar a què les vacances puguin fins i tot ser millors. Tot el Cerdanya Ecoresort ens focalitzem en aquest objectiu!

Obertura

La previsió és obrir els nostres establiments a finals de juny: si és possible obrim el camping i els bungalows abans.

En cas que encara no sigui possible obrir, podreu canviar la reserva o anul·lar-la sense cap cost.

Política de cancel·lació

Durant aquests mesos us oferim flexibilitat de cancel·lacions. Entenem que en aquests temps d’inseguretat, per a vosaltres és important no haver de preocupar-vos de la reserva.. Per això us donem la possibilitat de cancel·lar amb 24h d’antelació.

Estada mínima

Aquest estiu hem flexibilitzat (reduït) les estades mínimes en el nostres allotjaments. Us animem gaudir d’una estada en plena natura aquest estiu amb les nits que vulgueu!

Paga i senyal

Degut a la inseguretat del moment, us guardarem per una altra estada o us tornarem l’import de les pagues i senyal si ens anul·leu fins a 24 hores abans.
El que si que us demanem és cura amb la vostra reserva. Si decidiu no venir, si us plau, aviseu-nos el més aviat possible

Check-in express

A partir de l’obertura post-confinament es podrà realitzar un check-in express el dia abans del començament de l’estada per a evitar el contacte amb els carnets i per a agilitzar el tràmit i evitar cues. Rebreu un correu amb l’enllaç per completar un formulari amb les vostres dades. S’oferirà la possibilitat de pagar l’estada des del mateix enllaç.

Sistema de desinfecció

L’hotel compta amb un sistema de desinfecció de primera qualitat a partir de deu màquines d’ozó (per aigua). L’ozó s’utilitzarà per desinfectar els punts més transitats de l’hotel cada poques hores. A més, es posarà al vostre servei vaporitzadors perquè els pugueu omplir d’ozó i utilitzar durant la vostra estada.

S’ha instal·lat un seguit d’aixetes amb sensor automàtic als serveis públics per facilitar el rentat de mans.

Preveiem que calgui portar mascaretes. Per això tindreu a la vostra disposició un nombre mascaretes per comprar a la recepció de l’hotel i del càmping per si us calguessin. També s’oferirà un control de temperatura.

Suprimim temporalment les EcoPensions Plus

La modalitat de les EcoPensions Plus (mitja i completa) no l’oferim durant aquesta temporada. Això vol dir que el preu de les pensions seran més economiques i que no inclouen ni les begudes, ni els snacks ni les entrades al SPA, ni la Granja&Parc, ni miniclub amb monitor ni les activitats. Aquesta mesura hem près per evitar les aglomeracions i per poder oferir els nostres serveis a mida de tothom.

Al Restaurant Arç servim menú enlloc de bufet

A partir d’ara, el restaurant Arç (hotel) oferirà un menú amb diverses opcions enlloc del buffet, que inclourà, com sempre, productes de proximitat i ecològics i dels nostres horts del Verger Cerdà a base de permacultura. També hi haurà mitges racions pels nens.

S’han habilitat taules que compleixen els requisits de la distancia de seguretat i nous espais de menjador. Per respectar el nou aforament, en alguns casos es marcaran franges horàries pel menjador. Se segueix oferint servei de terrassa.

Menjar per emportar

Hi ha disponible menjar per emportar, tant plats com menús per a menjar als apartaments i bungalows, així com servei de picnic i cistelles.

Novetat: Espai teletreball totalment equipat!

Has de treballar i ho podràs fer des de qualsevol lloc? Vols combinar el treball amb la natura i la teva família? Necessites sentir-te lliure, creatiu i inspirat? Vols cuidar-te bé mentres que estàs treballant? Rendeixes millor amb llum natural i vistes a un poble pirinenc i les muntanyes?

Serveis, instal·lacions i activitats

Degut a les adaptacions a les normes sanitàries per a fer front al Covid-19, alguns serveis poden estar temporalment fora de servei o amb restriccions. Gràcies per la seva comprensió

Les piscines i el spa tindran una capacitat màxima. El spa a partir d’ara s’haurà de reservar amb entrades cada 15 minuts. Les piscines tindran moments de tancament per a desinfecció.

S’han establert uns protocols d’utilització dels vestuaris de la piscina i spa per evitar aglomeracions i respectar les distàncies de seguretat.

Les excursions i activitats d’animació tindran un aforament màxim I una programació adaptada a les noves necessitats sanitàries i de distanciament.

El miniclub el Follet Cerdà està buscant fórmules per a poder entretenir la mainada tot potenciant els espais exteriors a partir de la normativa dictada per l’ICTE per a casals i guarderiesUs avancem que  deixarà de ser amb servei de guarderia, serà l’alternativa a dies de mal temps i tindrà un aforament limitat i uns protocols de desinfecció que obligaran a tancar-lo periòdicament uns minuts.

La Granja&Parc també tindrà un aforament limitat, unes normatives i uns protocols de desinfecció amb ozó.

Protocols nostres equips de personal

Hem establert un seguit de protocols molt estrictes amb els nostres equips per a protegir-los a ells i a vosaltres.

Regala un Xec Regal i ajudes als altres!

Regala un Xec Regal a la teva parella, un amic, la teva família, els teus pares o tu mateix i nosaltres farem una donació de 20 Social Cerdans (=5€) a un projecte ProCovid. I també ajudaràs a nosaltres! No té caducitat. #JoEMCorono #SuportEconomiaLocal

Descomptes llargues estades

Més nits, més descompte! El Pirineu us troba a faltar! És per això que us oferim descomptes a partir de 3 nits tant a l’hotel, com a l’aparthotel com als bungalows!

#EnsEnSortirem

Esperem que tots estigueu bé i que pugueu treure el millor d’aquest confinament. Entre tots aconseguirem que podem tornar a gaudir de tot el que ens agrada. Ara toca #EnsQuedemACasa però amb l’esperança que el més aviat possible ens tornem a veure. Tenim moltes ganes de tornar a trobar-vos pel Cerdanya EcoResort.

CUIDEU-VOS MOLT!