Com serà la vostra estada?

Inici > Mesures reobertura > Com serà la vostra estada?

Ben segur que voleu saber com funcionarà tot aquest any. En aquesta pàgina resoldrem els vostres dubtes.

Que sigui un any especial no vol pas dir renunciar a què les vacances puguin fins i tot ser millors. Tot el Cerdanya Ecoresort ens focalitzem en aquest objectiu! Per tal que sigui magnífic només hi faltes tu!

Aquesta pàgina s’actualitza segons novetats

Índex

On podeu trobar informació?

Us oferim diferents maneres de trobar tot el que voleu saber!

 • Pantalles als espais comuns i a les tv del vostre allotjament
 • Trucar a 973510260, o bé marcar ‘9’ des del vostre allotjament
 • Enviant un mail a [email protected]
 • Per preguntes: Xat a la web, o bé per WhatsApp Business

 • I el més important: al botó ‘Durant l’estada’ a la part superior de la web. Hi trobeu els calendaris, horaris, menús, per fer inscripcions als serveis i les instal·lacions

Optem per un model de vida sostenible

Ens adaptem a la nova realitat

Us ajudem amb tot el que us faci falta

Mesures d’higiene i desinfecció

Sistema de desinfecció

L’ecoresort compta amb un sistema de desinfecció de primera qualitat a partir de deu màquines d’ozó (per aigua). L’ozó s’utilitza per desinfectar els punts més transitats de l’ecoresort cada poques hores. A més, posem al vostre servei vaporitzadors perquè els pugueu omplir d’ozó i utilitzar durant la vostra estada. En el nostre pla de neteja també fem desinfeccions utilitzant una combinació d’ozó i lleixiu.

Al vostre allotjament trobareu un vaporitzador que podeu omplir amb aigua d’ozó a les aixetes que estan repartides pel Cerdanya Ecoresort. L’aigua d’ozó és manté activa durant 4 hores; després es converteix en aigua normal. Durant les 4 hores es pot desinfectar qualsevol objecte, però també les mans.

Hem instal·lat uns purificadors d’aire: purifica i descontamina l’aire, neutralitza i elimina tot tipus de virus, bacteris, fongs, pols, contaminants i les impureses de les partícules de l’aire, fins a 0,1 micres

S’ha instal·lat un seguit d’aixetes amb sensor automàtic als serveis públics per facilitar el rentat de mans.

Cal portar mascaretes. Per si en algun moment de la vostra estada us en calgués, tindreu a la vostra disposició mascaretes per comprar a la recepció de l’hotel i del càmping. També s’ofereix un control de presa temperatura amb termòmetres sense contacte.

Les escombraries dels apartaments i bungalows s’han de llençar als contenidors (entrada càmping o contenidors al voltant de l’hotel). Tenim a la venda bosses de reciclatge que a més generen un donatiu amb la nostra moneda Eco-social.

Respectem en tot moment un circuit de roba neta i de roba bruta quan netegem els allotjaments. També tenim un sistema de doble desinfecció: just desprès de retirar tota la roba bruta i una altra quan s’ha acabat de netejar l’allotjament. Aquesta neteja i desinfecció inclou sofàs, miralls, parets, estris, cortines… per això hem eliminat el màxim d’elements decoratius.

Cal portar la mascareta sempre a l’interior o quan no estigueu amb persones del vostre grup familiar. Al restaurant es podrà treure en el moment de menjar o beure. En les activitats i excursions, en el moment en què s’està fent activitat física, no serà obligatori portar-les. A la piscina és obligatori només per entrar i sortir del recinte, això sí, mantenint sempre la distància mínima de seguretat.
Gràcies per la vostra col·laboració.

Protocols dels nostres equips de personal

Hem establert un seguit de protocols molt estrictes amb els nostres equips per a protegir-los a ells i a vosaltres.

Entrades i sortides

Check-in l’Hotel, Aparthotel o Bungalow

Per tal de poder aplicar tots els protocols de ventilació, neteja i desinfecció l’hora de sortida per a tots els allotjaments és a les 11h i les entrades a l’hotel són a partir de les 15h i en el cas dels apartaments o bungalow a les 17h.

Per la vostra seguretat i facilitat us agraïm que feu ús de l’autocheck-in (previ a la vostra arribada), on us demanarem les dades del document d’identitat del titular de la reserva així com de tots els acompanyants. Veureu que podreu fer també el pagament de la vostra estada, agilitzant el procès i vetllant per la seguretat de tots. 

En el cas de no realitzar l’autocheck-in,us agraïm que només es dirigeixi una persona per fer el registre o sol·licitud d’informacions. 

Els dimecres us convidem a una vídeo trucada per explicar-vos el com i què i a la vostra arribada us hi donarem tota la informació i horaris per tal que gaudiu al màxim de la vostra estada (mapa, com reservar activitats, reserva de restaurants, Cerdanya Kids, telèfons interès…). Així mateix, trobareu adjunt un número de telèfon de contacte directe amb la recepció de l’hotel o del càmping per resoldre qualsevol dels vostres dubtes. L’horari d’atenció serà de 9-22h. Per emergències podreu trucar al +34 973 510 260.

Us facilitarem la clau de l’allotjament sempre amb previa desinfecció. 

Check-out de l’Hotel, Aparthotel o Bungalow

Per tal de donar temps suficient a la ventilació, neteja i desinfecció, les sortides seran abans de les 11h, podent fer ús de les instal·lacions i serveis, passada aquesta hora. 

Us recomanem, que si no heu realitzat l’autocheck-in o bé teniu extres, passeu per recepció de manera esglaonada i una sola persona de la unitat familiar.

Gastronomia

Restaurant/Bar Km Cerdanya (càmping)

Obert caps de setmana i vacances escolars. Recomanem reservar taula online per evitar aglomeracions i per no quedar-se sense taula.

Seguirem amb el mateix format de carta de sempre amb productes de proximitat i/o ecològics.

L’accés al menjador es per la porta principal, hi haurà un dispensador de gel i el client s’esperarà a ser atès per les persones de sala. El client ha de portar mascareta sempre que no estigui a taula, quan va al wc, quan entra i quan surt del restaurant.

També es poden fer reserves per a menjar per emportar des de la mateixa carta.

Restaurant Arç (hotel)

Obert ponts, vacances i diàriament de Maig a Octubre.

Al Restaurant Arç seguirem amb el menú diari a escollir on trobareu una gran varietat  de plats. Amanides, cereals, llegums, pastes, arrossos, cremes, carns i peix i per acabar les postres saludables elaborades a la nostra cuina. La terrassa de la jardinera s’utilitzarà per a sopar i dinar a l’aire lliure (a l’estiu), oferint-vos un espai exterior per a poder fer els àpats.

Seguim amb el compromís que tots els plats de la nostra carta estan elaborats amb aliments de proximitat, ecològics, les verdures son produïdes al nostre hort i les elaborem per tal que pugueu aprofitar tots els seus nutrients.

En caps de setmana l’esmorzar és en forma de buffet. Entre setmana l’esmorzar se serveix a taula i hom pot escollir d’una carta amb opcions tradicionals i una opció més saludable. Per l’esmorzar entre setmana us donarem un check list amb els diferents aliments, escolliu el que voleu i es donarà al cambrer i aquest us el servirà a taula.

Recomanem reservar taula online per evitar aglomeracions i per no quedar-se sense taula.

El dinar i el sopar se serveixen en format menú seguint amb el mateix enfocament de garantir almenys un 70% de productes ecològics i de proximitat Slow Food. La base és la cuina catalana amb accent pirinenc i els menús tenen en compte diverses necessitats de dietes.

Aigua ionitzada de Prullans està inclosa a l’àpat

Hi ha la opció d’alguns plats amb suplement.

L’horari del restaurant ARÇ:

 • Esmorzar: 7h45-10h45
 • Sopar: 19h30 a 22h30

Laccés al menjador és per la porta principal, hi ha un dispensador de gel i el client s’esperarà a ser atès per les persones de sala. El client ha de portar mascareta sempre que no estigui a taula,quan va al wc, quan entra i quan surt del restaurant.

Les taules es disposen de manera a mantenir la distància de seguretat. S’amplia el restaurant a la sala Valls del Cadí i hi ha la possibilitat de menjar el mateix menú a l’exterior .

Les cambreres aniran sempre amb mascareta i desinfectaran tant la taula com les cadires després de cada utilització.

Menjar per emportar

Quan un dels nostres restaurants és obert es pot demanar el menjar per emportar

Bar/cafeteria La Jardinera (hotel)

Per prendre una cervesa artesanal, una kombutxa o una altra beguda.

Calendaris i Inscripcions

Per a moltes les activitats i serveis cal registrar-se via online.

Excepcions

 • Massatges: Directament a la recepció de Wellness Cerdanya o trucant a 973510260

Wellness, Benestar i instal·lacions esportives

Certificat covid

Cal mostrar el certificat covid juntament amb el DNI per entrar al gimnàs i les sessions dirigides en espais tancats (a partir de 12 anys)

Piscina

Horaris d’obertura

La piscina, ubicada a l’hotel, és oberta diàriament, de març a octubre. Del novembre a febrer s’obre en caps de setmana i vacances escolars. Entre setmana els mesos d’hivern obrim la piscina interior del wellness. No cal reservar però en cas de molta afluència podem restringir l’accés.

 • És obligatori l’ús de xancletes de bany, no es permetrà l’ús de la instal·lació sense xancletes. A la recepció n’hi haurà a la venda.
 • És obligatori l’ús de tovallola per les tumbones.
 • No hi haurà res de material lúdic a la piscina ni tampoc “manguitos”. Si és de la vostra necessitat ho heu de portar vosaltres.
 • Pels clients de l’hotel i apartaments és demana NO utilitzar els vestuaris de la piscina. Venir canviats dels respectius allotjaments ja que l’aforament dels vestuaris és molt reduït.

Servei de massatges i tractaments

Es podran fer tots els tipus de massatges que tenim a la nostra carta.

Com sempre amb cita prèvia.

És obligatori posar-se mascareta només als moments d’entrar i sortir de les cabines de massatge.

Wellness – SPA

Obert segons horari (excepte els dilluns i dimecres entre setmana)

Es requereix cita prèvia/inscripció.

Cada una de les instal·lacions de l’SPA tindrà limitat el seu aforament.

SPA Familiar horari segona programa 

Disposem d’un sistema de reserves on-line perquè es puguin fer les reserves en qualsevol moment, sense haver de passar per la recepció.

Classes dirigides de Pilates, Ioga, Zumba i Mindfulness

Reserva la teva classe de Pilates o ioga. Recomanem de portar la vostra màrfega.

Pàdel

Obert. Amb reserva prèvia. Ús recreatiu.

Activitats

Activitats

Disposem d’un sistema de reserves on-line perquè es puguin fer les reserves en qualsevol moment, sense haver de passar per la recepció.

Ús de mascareta només en moments determinats que no es puguin mantenir les distàncies de seguretat.

Miniclub El Follet Cerdà

No cal fer reserva. Per a nens de 3 a 10 anys. Consulteu l’horari per saber si és amb monitor o si hi podeu accedir pares amb fills.

Granja&Parc

Obert els caps de setmana i vacances escolars. Resta de dies es pot visitar la Granja&Parc amb accés reduït. Podeu demanar el codi d’entrar a recepció.

Combinar teletreball, natura i família

Novetat: Espai teletreball totalment equipat!

Obert! Has de treballar i ho podràs fer des de qualsevol lloc? Vols combinar el treball amb la natura i la teva família? Necessites sentir-te lliure, creatiu i inspirat? Vols cuidar-te bé mentres que estàs treballant? Rendeixes millor amb llum natural i vistes a un poble pirinenc i les muntanyes?