Wellness Massatge Cerdanya EcoResort Pirineus

My time

Inici > My Time

Temps per a tu

Al Cerdanya EcoResort creiem en la importància de cuidar d’un mateix, respectar el cos, la ment i mimar-los de tan en tan! Per això hem creat un centre Wellness ecològic, un espai on és possible fer una parada de la vida diària i sentir l’harmonia de la natura.

També oferim programes de diferents dies per a millorar l’estil de vida on hi inclouen excursions guiades, activitats i gastronomia ecològica!

A la Cerdanya trobaràs temps per a tu. Oferim un ampli ventall de possibilitats perquè puguis desconnectar de la rutina i tornar a connectar amb tu mateix!

Spa

Sentir-se bé amb un mateix també vol dir cuidar-se a un mateix. Deixa’t portar per les sensacions de relaxació que transmet el nostre SPA ecològic, escalfa’t amb energies renovables, fet per desconnectar de la rutina, connectar amb el nostre cos i sentir els seus beneficis!

Pet firnedly Gos Cerdanya EcoResort Pirineus

Passejar la mascota

Fes una escapada! Passeja la teva mascota pels nostres encantadors camins i boscos, on tan tu com el teu acompanyant, podreu gaudir de la natura i dels paisatges més que espectculars que ofereix la Cerdanya!

Food Restaurant Arç Plat Trinxat Cadí Cerdanya EcoResort

Dinar gastronòmic

Gaudeix de la nostra gastronomia ecològica, de proximitat i amb accent pirinenc! Tota la collita dels nostres horts ecològics Verger Cerdà va als nostres restaurants perquè ens agrada que els nostres plats siguin sans, gustosos i de qualitat!

La Jardinera Terrassa Exterior Cerdanya EcoResort

Gaudir del jardí o la terrassa panoràmica

Pren-te el teu temps de relax a la nostra terrassa panoràmica amb vistes del Cadí o bé pren una copa al bar del nostre jardí i viu les nits de concert a l’Hotel! Us garantim la tranquil·litat de la Cerdanya!