Com esteu família? Esperem que tots estigueu bé i que pugueu treure el millor d’aquest confinament. Entre tots aconseguirem poder tornar a gaudir de tot el que ens agrada. Ara però, #EnsQuedemAcasa amb l'esperança de tornar-vos a veure el més aviat possible. Tenim moltes ganes de tornar a trobar-vos pel Càmping La Cerdanya (Cerdanya EcoResort).

Necessitem la vostra ajuda! Estem fent una acció solidària i si compartiu aquest vídeo per Instagram o per Facebook, el Cerdanya Ecoresort fa una donació de 2 Social Cerdans (=0,50€) a l’ONG Casal dels Infants. A més a més entrareu en un sorteig: 250€ a gastar en el Cerdanya Ecoresort!

Mesures de reobertura

Obrirem el càmping tan bon punt ens ho permeti la normativa. Estem prenent varies mesures per al moment que puguim obrir. Totes les novetats estaran en aquest enllaç i aquí anem actualitzant segons novetats.

Serie: Pilates a casa

El nostre instructor de Pilates us segueix oferint sessions de Pilates per a casa. Trobeu totes al nostre canal de YouTube: podeu combinar sessions!

E-Books

Aprofiteu aquests dies per llegir alguns dels E-Books que tenim preparats sobre temes diferents: alimentació, ecoturisme, benestar, etc etc.

Serie: reflexions de permacultura

Tot el Cerdanya Ecoresort està en confinament excepte el Verger Cerdà, els nostres horts a base de permacultura. Estem fent una seria a les nostres xarxes: Reflexions de permacultura on expliquem les bases i el què fem.

Menú de confinament i receptes

Cada setmana publiquem a les xarxes el menú setmanal de confinament i durant la setmana pengem alguna recepta. També les trobeu a la nostra web. Mengem salut!

Dibuix per pintar

Passeu una bona estona pintant el Follet Cerdà! Envieu-nos-ho per mail o etiqueta'ns i ho pengem a les nostres xarxes.

Comparteix Experiències