Sent la força de la muntanya. Programes per viure més fàcil.

Vols acabar l’estiu d’una manera enèrgica i revitalitzant? Començar la rutina i el dia dia amb sensacions de pau i relax?

Si t’agradaria tornar a reconnectar amb tu mateix i  la natura, et portem una bona proposta per alimentar-te en plena naturalesa.

Al Cerdanya Ecoresort t’ho posem fàcil. Tenim organitzats diferents Caps de Setmana o setmanes Life Reset amb els millors professionals. Edgar Tarrés, Núria Coll… ens acompanyaran per donar-te eines per millorar tu i la teva salut.

Aquestes dates no t’encaixen? Pots també crear el teu retir Life Reset personalitzat completament a mida.

Si vols saber-ne més no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres a través del telèfon 973510260 o bé per correu electrònic a [email protected] o whatsapp al 619 026 73

Familiar Life Reset

Un programa per a tota la família per començar la rutina el més descansat possible fent pinya. Del 28/08 al 02/09

Novena Life Reset natura

Un programa grupal de nou dies per establir nous hàbits i per desconnectar. Amb la força de la natura.

Cap de setmana Alimentació Conscient

La Núria Coll (CEO Ets el que menges) ens acompanya del 14/10 al 16/10 en un cap de setmana dedicat al menjar saludable.

Life Reset personalitzat

Vols acabar l'estiu d'una manera enèrgica i revitalitzant? Desconnectar, descansar i amb noves eines per afrontar els teus reptes?

Cap de setmana Mindfulness a la natura

Amb l'Edgar Tarrés, Profesor de benestar i felicitat a la Universitat de Girona i la UNED de Pontevedra. Del 07/10-09/10

Comparteix Experiències