Viviu la tardor en un dels paisatges més bonics del nostre país.

Quina sort de poder gaudir de l’espectacle de tardor. Sense dubte és una de les nostres estacions preferides. Els colors, l’aire fresquet dels matins, el sol a la cara, l’olor d’humitat al bosc… El millor moment per compartir estona junts amb la família, la parella o els amics. Gaudiu d’un bon àpat amb ingredients de tardor, de la llar de foc o una sortida guiada al bosc!

A més, us hem preparat una oferta exclusiva per ser subscriptor del nostre newsletter. Reserva un apartament entre l’1 i el 20 de novembre i tindreu el SPA gratuït!

Oferta exclusiva subscriptors newsletter

SPA GRATUÏT! De l'1 de novembre al 20 de novembre només obrim els apartaments. Feu la vostra reserva amb l'enllaç i us entra el SPA gratuït per als adults (nens gratuït durant les hores del SPA familiar). Tingueu en compte que tanca els dilluns i dimecres.

Boscos de tardor

Seguim amb els 'Banys de bosc' els divendres matí (adults) i les sortides 'Conèixer el bosc de tardor' (famílies i adults) el dissabte matí. La millor manera de compartir i de connectar amb la natura (fins principis de novembre)

Bungalows de temporada

Us heu plantejat alguna vegada tenir un bungalow de temporada? Oferim un lloguer de 6 mesos d'un bungalow amb accés a una de les piscines climatitzades i gimnàs inclòs!

Veniu a celebrar la castanyada

Aquest pont de Tots Sants us esperem amb la castanyera! Viviu la tardor en tots els sentits: mil-i-un colors de tardor, llar de foc, menjar de tardor, sortides guiades al bosc i molt més!

Fira dels cavalls

El cap de setmana del 5 al 6 de novembre es torna a celebrar una de les fires més emblemàtiques del país: la Fira de Cavall a Puigcerdà. Un espectacle per veure-ho!

Tasteu la terra

Cuina de tardor als nostres restaurants: bolets, pomes i molt més! Fins al 6 de novembre.

Comparteix Experiències