Fa 4 anys que el Cerdanya Ecoresort organitza els Programes de Salut i Benestar Life Reset! Programes que ens permeten parar, cuidar-nos, gaudir de la natura i adquirir nous hàbits saludables.

Si has rebut aquesta correu electrònic és perquè vas mostrar interès per rebre més informació.

Estem preparant els programes pel 2022 i encara que no hagis pogut venir ens agradaria molt que ens ajudessis responent la següent enquesta.

Enllaç Enquesta: https://forms.gle/vTT7LHANdSEwjUea8

AJUDAR-NOS TE PREMI

Tots els participants entrareu en el sorteig d’un cap de setmana dins del programa Life Reset al Cerdanya EcoResort i també gaudireu d’un 15% de descompte en tot el pack del programa Life Reset (vàlid pels 9 dies o pel cap de setmana de salut). Aquesta oferta és exclusiva per als participants d’aquesta enquesta i durant l’any 2022.

Una salutació cordial,
Equip del Cerdanya Ecoresort

 

 

Partners
La nostra agrobotiga KM Cerdanya

Si us heu subscrit a aquesta newsletter vol dir que sou membres de l’Eco-comunitat del Cerdanya Ecoresort L’objectiu és compartir accions que ens portin a fer un món millor I també per a gaudir d’avantatges en els serveis del nostre Ecoresort. És per això que gaudireu d’una tarifa especial en l’Agrobotiga-Restaurant KM Cerdanya.


Carn Coopyrene

Som socis fundadors d'una nova cooperativa de petites pageses de Cerdanya i l'Alt Urgell amb l'objectiu de promoure l'agroecologia i la pagesia heroica. Actualment, gestionem un obrador que produeix carn de pastura ecològica de vedella, xai i cabrit. Pots adquirir a la nostra agrobotiga o en línia packs de carn saludable i de qualitat amb lliurament a domicili. Com a membre de l'Eco-comunitat, tens l'oportunitat de ser sòcia de Coopyrene de manera gratuïta, estalviant els 10€ de quota d'entrada.


Cistelles eco La Tavella

Subscriptors Cerdanya Ecoresort - Descompte de 5€ en la primera compra introduint el codi ECORESORT2023 - Una cistella gratuïta amb cada subscripció setmanal o quinzenal (la 4rta).


Comparteix Experiències

Això és català