Amb molta alegria us presentem nous estudis a l'hotel i les nostres activitats noves de salut i benestar en contacte amb la natura. El Pirineu us espera!

Aquest estiu estrenem els nous estudis! Són lluminosos, acollidors amb fusta natural i hipoal·lergènics. Tots amb vistes espectaculars al PN Cadí-Moixeró i la majoria amb terrassa panoràmica per contemplar el paisatge i sentir la natura. Tots els estudis i habitacions de l’hotel tenen el SPA inclòs.

Noves activitats de benestar i salut

Aquest estiu seguiu cuidant-vos amb les nostres classes de ioga o Pilates amb vistes al Cadí, tallers de mindfullness i d'intel·ligència emocional, sortides de bany de bosc (per a adults i famílies), renovada la carta de massatges etc etc.

Descomptes llargues estades

Més nits, més descompte! Us oferim uns descomptes per poder estar-hi més dies i gaudir de la natura i la tranquil·litat!

Que no us netegem l'habitació o apartament té premi!

Si no voleu que us netegem l'habitació o apartament durant la vostra estada, us compensem amb 5€ (hotel) o 10€ (apartament) de descompte/nit i us donem 5 Social Cerdans

La Cerdanya = territori esportiu

Descobriu la Cerdanya en bici (esdeveniments ciclistes des del Cerdanya Ecoresort i lloguer bicis) o corrent per rutes senyalitzades o amb grups de trail running. O apunteu-vos a una de les nostres excursions guiades o alguna activitat d'esports d'aventura!

Combina teletreballar amb natura i família

Sala de teletreball amb molta llum, terrassa exterior amb punts WiFi, office, saletes per fer vídeotrucades. Bona connexió!

Cerdanya Kids: joc de reptes a la natura

Aquest estiu la nostra recomanació és aconseguir alguns dels 50 reptes que hauria de fer tot nen abans de complir els 13 anys. Ideal per fer amb la família a l'aire lliure.

Comparteix Experiències