El Pirineu us espera! La nostra previsió és obrir a finals de juny. A partir de llavors podeu gaudir de la natura i les activitats i instal·lacions de l'ecoresort! Veniu amb la vostra família a un lloc segur i prop de casa, podeu venir amb el vostre cotxe, molt baixa incidència coranovirus i una baixa densitat de població :-)

Mesures de reobertura

Tornem a obrir les portes aviat. Totes les mesures de reobertura trobareu a l'enllaç (clicant sobre l'imatge)

Regala un xec regal i ajudes a @JoEmCorono i a nosaltres

Fes feliç a algú amb un xec regal sense caducitat! A la vegada ajudes a nosaltres i a un projecte procovid

Que no us netegem l'habitació té premi!

Si no voleu que us netegem l'habitació durant la vostra estada, us compensem amb 5€ de descompte/nit i us donem 5 Social Cerdans

Segueix les nostres sèries a les xarxes!

A les nostres xarxes us oferim diferents sèries: Reflexions sobre la permacultra, Dissenyem la nostra vida amb la Permacultura i Pilates a casa

Descomptes llargues estades

Més nits, més descompte! Us oferim uns descomptes per poder estar-hi més dies i gaudir de la natura i la tranquil·litat!

Combina teletreballar amb natura i família

Nova zona teletreball amb molta llum natural, compta amb office, saletes annexes , terrassa i és ben equipada!

Cerdanya Kids: joc de reptes a la natura

Aquest estiu la nostra recomanació és aconseguir els 50 reptes que hauria de fer tot nen abans de complir els 13 anys. Ideal per fer amb la família a l'aire lliure.

Fotos per compartir

Envia'ns fotos per mail o posa #CerdanyaEcoResort i les compartim per les nostres xarxes! Ens faria molta il·lusió veure les vostres fotos.

Comparteix Experiències