Reservar Activitats i Instal·lacionsCalendari d’activitats
Horari instal·lacionsInfo i Carta Restaurants
Sabors locals, KM0 i de temporada

Recomanem mirar el nostre calendari d'obertura de restaurants i fer ja la reserva de la vostra taula de manera online ja que disposem de places limitades.

Visitar el Verger Cerdà i donar de menjar als animals

El Verger Cerdà és el cor del Cerdanya Ecoresort. Situat en un espai únic, us hi portem, expliquem com funciona un eco-sistema cultivat i tots junts donarem de menjar als animals. Visita molt recomanable!

Temperatura dels allotjaments

Per raons d'estalvi, cuidar el medi ambient i el sentit comú, podeu regular la calefacció del vostre allotjament entre 18,5ºC i 21,5Cº màxim. Si decidiu modificar aquests valors, es cobrarà un suplement diari de 5€. L'eficiència energètica és clau per a la lluita conta el canvi climàtic!

Conduir a l'hivern al Pirineu

Som al Pirineu i això vol dir neu i gelades. Encara que estem ubicats a una de les valls més assolellades i que estem molt acostumats a conviure amb l'hivern, us informem que sempre cal portar rodes d'hivern o cadenes.

Plats per emportar

Gairebé tots els nostres allotjament disposen d'una cuina. Tenim varies opcions de menjar per emportar: Plats cuinats preparats d'elaboració pròpia per endur (en qualsevol moment), Tasty (plats congelats al supermercat), i menjar per emportar de plats del restaurant KM Cerdanya

La nostra activitat estrella

Les sortides amb raquetes de neu són les favorites dels nostres clients. Inclou guiatge, les raquetes i els pals. I si preferiu fer una caminada de nivell mig per descobrir el paisatge hivernal, us recomanem les sortides guiades de senderisme.

Que no us netegem la vostra habitació o apartament durant la teva estada, té PREMI!

Us compensem amb 5€ de descompte/nit en hotel i estudis o 10€ de descompte/nit en cas d'apartaments si no us cal la neteja diariàment (la neteja sempre està inclosa la última nit; per tant aquesta no es descomptarà). Aviseu recepció el més aviat possible.

Compartir la vostra experiència

Etiqueta'ns i us compartim #CerdanyaEcoresort

Comparteix Experiències