Benvinguts! Estem molt contents d'acollir-vos al Cerdanya EcoResort. Per tal de preparar la vostra estada us convidem a consultar el nostre calendari d'activitats i l'horari de les nostres instal·lacions. Ben segur que trobareu alguna activitat del vostre gust! Us informem que s'ha d'inscriure a totes les activitats, els serveis i per reservar taula a un dels nostres restaurants. Gaudim fent un món millor!

Reservar Activitats i Instal┬ĚlacionsCalendari d’activitats
Horari instal┬ĚlacionsInfo i Carta Restaurants
Com serà la vostra estada?

Clicant trobareu tota la informació referent a la vostra estada. Us recomanem mirar-vos-ho! Expliquem com funcionarà les piscines, els restaurants, els serveis, les activitats etc.

Entrada apartaments

Ja que l'hotel està en obres, l'entrada dels apartaments es fa des del Punt Actiu, just davant de l'hotel. Les entrades dels bungalows i les parcel·les es fan, com sempre, des de la recepció del càmping.

Inscripcions serveis i activitats

Per a gairebé tots els serveis i activitats s'ha d'inscriure prèviament. És molt fàcil fer-ho online: des del calendari d'activitats, dels serveis o directament des de la pàgina d'inscripcions. Us recomanem de no esperar fins l'últim moment ja que tenim places limitades.

Local, ingredients de qualitat i/o ecològic. Reserva la vostra taula!

Estareu molt benvinguts al nostre restaurant KM Cerdanya. Funciona com sempre amb carta i cal reservar taula online. Aquest any també hi ha l'opció de menjar d'emportar. El restaurant Arç estarà tancat fins a l'estiu,

Recorre Prullans i envoltants

Tenim a la vostra disposició més de 10 roadbooks de diferents nivells per fer senderisme auto-guiada. Si us agrada anar a córrer, des del centre trail de Prullans surten varies rutes.

Sostenibilitat

Al Cerdanya EcoResort posem el cor de la nostra empresa en la natura, en el respecte al medi ambient, a la cultura i en la societat rural i per això ens ens hem proposat seguir uns compromisos de sostenibilitat.

Auto check-in

Evita cues i agalitza el procés d'Auto Check-in! En breu us enviem un mail personalitzat on podeu realitzar tots els tràmits per fer l'online check-in. Molt recomanable per fer el check-in el més ràpid possible.

Granja&Parc

Al calendari del Cerdanya Ecoresort podeu comprovar si obre amb monitor i podeu fer la reserva online. En cas contrari la podeu visitar vosaltres mateixos amb accés restringit i en aquest cas cal demanar codi a recepció.

Accés a les piscina

L'entrada a la piscina panorámica (ubicada a l'hotel) s'ha de reservar online degut a l'aforament limitat. S'entra pel jardí.

Menjar per emportar

Picnic, packs barbacoa, pizzes i plats per emportar. Comoditat i gust 100%. També podeu demanar qualsevol cosa de la carta del restaurant KM Cerdanya. Encomanar fins a les 11h per dinar i abans de les 20h per sopar.

Vols combinar teletreballar, natura i família?

No et preocupis! Tenim una sala amb grans finestrals i llum natural amb vistes a la muntanya. Disposa de terrasses exteriors i saletes per fer reunions i vídeotrucades.

Comparteix Experiències