Benvinguts! Estem molt contents de la vostra reserva. Per tal de preparar la vostra estada us convidem a consultar el nostre calendari d'activitats i l'horari de les nostres instal·lacions. Ben segur que trobareu alguna activitat del vostre gust! Us informem que s'ha d'inscriure a totes les activitats, els serveis i per reservar taula a un dels nostres restaurants. Aforament limitat! Gaudim fent un món millor!

Reservar Activitats i Instal·lacionsCalendari d’activitats
Horari instal·lacionsInfo i Carta Restaurants
Com serà la vostra estada?

Clicant trobareu tota la informació referent a la vostra estada. Us recomanem mirar-vos-ho ara però també el dia anterior a l'estada per si hi ha canvis.

Com funcionaran els restaurants?

En el Durant Estada podeu veure els horaris i podeu reservar taula o menjar per emportar. Aforament limitat!

Vols combinar teletreball amb la teva estada?

No et preocupis! Tenim una sala amb grans finestrals i llum natural amb vistes a la muntanya. Disposa de terrasses exteriors i saletes per fer reunions i vídeotrucades.

Sostenibilitat

Al Cerdanya EcoResort posem el cor de la nostra empresa en la natura, en el respecte al medi ambient, a la cultura i en la societat rural i per això ens ens hem proposat seguir uns compromisos de sostenibilitat.

Etiqueta'ns @CerdanyaEcoresort

Ens fa molta il·lusió compartir la vostra experiència! Etiqueta'ns amb #CerdanyaEcoresort o @CerdanyaEcoresort

Durant la vostra estada

A la part superior de la nostra pàgina web trobeu el botó 'Durant l'estada'. Aquí trobeu els horaris de les instal·lacions, el calendari d'activitats i de poder-se inscriure a les activitats i serveis. Aforament limitat als serveis i activitats! El dia abans d'arribada torneu a consultar-ho per si hi ha canvis.

Piscina

Vols saber el funcionament de la piscina? Clica sobre l'imatge per anar a l'enllaç amb més informació.

Auto Check-In

Agalitza el procés d'Auto Check-in! En breu us enviem un mail personalitzat on podeu realitzar tots els tràmits per fer l'online check-in.

Recorre Prullans i envoltants

Tenim a la vostra disposició més de 10 roadbooks de diferents nivells per fer senderisme auto-guiada. Si us agrada anar a córrer, des del centre trail de Prullans surten varies rutes.

Comparteix Experiències