Benvinguts! Estem molt contents d'acollir-vos al Cerdanya EcoResort. Per tal de preparar la vostra estada us convidem a consultar el nostre calendari d'activitats i l'horari de les nostres instal·lacions. Ben segur que trobareu alguna activitat del vostre gust! Gaudim fent un món millor!

Reservar Activitats i Instal·lacionsCalendari d’activitats
Horari instal·lacionsInfo i Carta Restaurants
No us quedeu sense places!
Us recomanem mirar aquest vídeo per veure quines activitats organitzem, com es reserven, els horaris d'obertura de les instal·lacions, reservar taula als restaurants etc etc . I per tenir unes impressions del qui som i que ens mou.
Al Cerdanya EcoResort posem el cor de la nostra empresa en la natura, en el respecte al medi ambient, a la cultura i en la societat rural i per això ens ens hem proposat seguir uns compromisos de sostenibilitat.
La millor forma de gaudir del Cerdanya EcoResort. Descobriu la millor eco oferta del Pirineu on podreu gaudir de tots els àpats MP o PC), snacks durant el matí i la tarda, begudes i un munt d’activitats
Sortides amb raquetes de neu

Sens dubte les raquetes de neu són una de les millors activitats per gaudir tota la família, adults i nens. Nivell familiar o nivell mig. Apunteu-vos amb antelació. Consulteu el calendari!

Forfets d'esquí amb descompte

Compreu els vostres forfets de La Molina o Masella amb descompte! Més informació a les nostres recepcions.

Comparteix Experiències