Al Cerdanya Ecoresort estem aprofitant el confinament per millorar tots els nostres serveis. Per aquest motiu et volem animar a participar en la nostra enquesta. En enviar l'enquesta entraràs automàticament en un SORTEIG i també tindràs un 15% de DESCOMPTE en els programes de Salut i Benestar Life Reset. Perquè quan hi hagi mobilitat et puguis escapar a la muntanya i fer un reset saludable!

Ens ajudeu a omplir aquesta enquesta?

Estem fent un projecte que ens fa molta il·lusió encarat a la cura de tu mateix l'entorn i el planeta. A l'omplir-ho entrareu en un sorteig i tindreu un 15% de descompte sobre els nostres programes de salut.

Caps de setmana de Salut i Natura

Diferents caps de setmana; diferents temàtiques de salut! Connecteu-vos amb el vostre interior i amb la natura. Us acompanyem en el vostre viatge espiritual!

Life Reset Novenes

Programa de Salut i Benestar. 10 dies per a tu! Acompanyament Individualitzat. Una visió integrativa de la teva salut i benestar

Estades Ecosaludables

Tot l'any (excepte temporada alta) amb mitja pensió, menjar ecològic, spa, massatge 50' i un bany de bosc amb un guia especialitzat

Comparteix Experiències