Al Cerdanya Ecoresort estem aprofitant el confinament per millorar tots els nostres serveis. Per aquest motiu et volem animar a participar en la nostra enquesta. En enviar l'enquesta entraràs automàticament en un SORTEIG i també tindràs un 15% de DESCOMPTE en els programes de Salut i Benestar Life Reset. Perquè quan hi hagi mobilitat et puguis escapar a la muntanya i fer un reset saludable!

Ens ajudeu a omplir aquesta enquesta?

Estem fent un projecte que ens fa molta il·lusió encarat a la cura de tu mateix l'entorn i el planeta. A l'omplir-ho entrareu en un sorteig i tindreu un 15% de descompte sobre els nostres programes de salut.

Caps de setmana de Salut i Natura

Diferents caps de setmana; diferents temàtiques de salut! Connecteu-vos amb el vostre interior i amb la natura. Us acompanyem en el vostre viatge espiritual!

Life Reset Novenes

Programa de Salut i Benestar. 10 dies per a tu! Acompanyament Individualitzat. Una visió integrativa de la teva salut i benestar

Estades Ecosaludables

Tot l'any (excepte temporada alta) amb mitja pensió, menjar ecològic, spa, massatge 50' i un bany de bosc amb un guia especialitzat

Partners
La nostra agrobotiga KM Cerdanya

Si us heu subscrit a aquesta newsletter vol dir que sou membres de l’Eco-comunitat del Cerdanya Ecoresort L’objectiu és compartir accions que ens portin a fer un món millor I també per a gaudir d’avantatges en els serveis del nostre Ecoresort. És per això que gaudireu d’una tarifa especial en l’Agrobotiga-Restaurant KM Cerdanya.


Carn Coopyrene

Som socis fundadors d'una nova cooperativa de petites pageses de Cerdanya i l'Alt Urgell amb l'objectiu de promoure l'agroecologia i la pagesia heroica. Actualment, gestionem un obrador que produeix carn de pastura ecològica de vedella, xai i cabrit. Pots adquirir a la nostra agrobotiga o en línia packs de carn saludable i de qualitat amb lliurament a domicili. Com a membre de l'Eco-comunitat, tens l'oportunitat de ser sòcia de Coopyrene de manera gratuïta, estalviant els 10€ de quota d'entrada.


Cistelles eco La Tavella

Subscriptors Cerdanya Ecoresort - Descompte de 5€ en la primera compra introduint el codi ECORESORT2023 - Una cistella gratuïta amb cada subscripció setmanal o quinzenal (la 4rta).


Comparteix Experiències

Això és català