Super Festa Cerdanya Kids

Hallo hallo

Us esperem per celebrar la gran festa del Cerdanya Kids el cap de setmana del 5 al 7 d'abril.

 

És una superfesta de germanor on podreu aconseguir molts dels 50 reptes que ha d'assolir tot nen abans dels 13 anys!

Oferim un programa xulíssim amb moltes activats a la natura, àpats inclosos i un ambient de germanor! El divendres us rebem amb una explicació i ja comencem amb els primer reptes. Entre d'altres 'Farem de Pagès (repte 24)' i farem una 'Excursió nocturna per trobar Les 5 Fonts de Prullans (repte 19)'. El dissabte podeu escollir entreuna sortida guiada amb raquetes de neu o de senderisme (que aprofitarem per fer uns quants reptes!), i a la tarda 'Anem a plantar hortalisses a l'hort (repte 36)' . El diumenge de matí podeu escollir entre una 'Excursió a la cova d'Anes (repte 11), fer un SPA familiar (repte 20) o saludar la Lily a la Granja&Parc (repte 3). Acabem amb una calçotada de Germanor.

A part dels reptes mencionats, podras aconseguir-ne molts més durant aquesta Super Festa Cerdanya Kids!

 

El programa inclou tots els àpats, begudes, snackbuffet de matí i de tarda i totes les activitats segons el programa.

 

Podeu escollir l'allotjament que vulgueu: habitació, bungalow o apartament!

 

Superpreus:

  • Adults = 160 euros.
  • Nens de 6 a 12 anys = 90 euros.
  • Nens de 2 a 5 anys = 70 euros

 

Si no recordeu que és el Cerdanya Kids us ho expliquem: és un joc amb 50 reptes que tot nen hauria de cumplir abans dels 13 anys. La majoria són reptes per fer a la natura. Mitjançament un passaport, cada repte complert es segella i per cada 5 reptes s'aconsegeuix un premi. El gran premi final és una nit d'aventura a la iurta amb sopar i esmorzar per a tota la família. Ho aconseguiràs???

             
CERDANYA ECO RESORT | Hotel Muntanya&SPA****
Aparthotel Ca L’Auren | Càmping- Bungalow Parc | La Cerdanya
T.+ 34 973 510 260 - info@cerdanyaecoresort.com
www.cerdanyaecoresort.com
Si desitja donar-se de baixa de les nostres publicacions i enviaments comercials, respongui aquest correu electrònic indicant en l’assumpte "baixa" o be fent click en el següent enllaç.
Cancel·lar subscripció
Informació Protecció de Dades de GRUPO CERDANYA ECO RESORT (www.cerdanyaecoresort.com), format per les mercantils Hotel Muntanya Prullans, S.L., Camping La Cerdanya, S.L., Cal Janet, S.L., Super Cerdanya, S.L. (info@cerdanyaecoresort.com):
FINALITAT: Informar-li dels nostres productes i serveis per mitjans electrònics. LEGITIMACIÓ: Interès legítim a mantenir-li informat en la seva condició de client i/o usuari. CESSIONS: No es contemplen. CONSERVACIÓ: Durant la relació contractual i/o fins que ens sol·liciti la baixa comercial i, durant els terminis exigits per llei per atendre eventuals responsabilitats finalitzada la relació. DRETS: Pot exercir el seu dret d'accés, rectificació, supressió, portabilitat de les seves dades i la limitació o oposició en el correu electrònic del responsable. En cas de divergències, pot presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades (www.aepd.es).