Sneeuwschoenwandelen

Wandel door de besneeuwde bergen onder de veilige begeleiding van een gids

Us agrada el senderisme, però a l’hivern amb la neu no voleu anar-hi sols? No teniu material i us agradaria provar de fer una excursió amb raquetes? Amb nosaltres ho podreu realitzar!!!

Aquest vídeo és propietat de l’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran (IDAPA) i forma part de la campanya “A la muntanya, deixa’t guiar”.

Actiu Raquetes de neu ESPORTS AVENTURA Cerdanya EcoResort

Excursions amb raquetes de neu

Voleu gaudir d’una altra manera de l’entorn natural de La Cerdanya, amb la família o els amics?

Recorrerem aquells llocs més espectaculars i els indrets més emblemàtics de la Cerdanya,i les raquetes de neu ens permetran endinsar-nos al bell mig de la natura. Sens dubte les raquetes de neu són una de les millors activitats per gaudir tota la família, adults i nens.

Tot l’hivern oferim sortides guiades amb raquetes de neu en total seguretat sota l’atenció dels nostres guies.

Les excursions familiars tenen una durada d’unes 2h entre jocs, parades i fotos… L’objectiu principal és gaudir de la natura, la neu i dels nens.

Les rutes de nivell mig, d’unes 2,5h – 3h, es caracteritzen per uns paratges de gran bellesa. El ritme és suau i les pujades també.

Us expliquem el per què recomanem anar amb un guia.

El preu inclou: guiatge, raquetes d’adullts o infantils, pals i assegurança

Actiu Hivern Raquetes de neu Cerdanya EcoResort Pirineus
Logo Ecològic EcoResort Pirineus

Excursions amb raquetes de neu

  • Fem excursions en total respecte amb la natura
  • Compartiu cotxe fins al punt de sortida i us donarem 2 Social Cerdans per un valor de 0,50€. Aquests els podeu dispositar a les guardioles de diferents ONG i el Cerdanya EcoResort els ingressarà a l’ONG corresponent