Ofertes

Inici > Oferta-promo > Càtars medievals: Caps de setmana temàtics

Càtars i història medieval

Tres temporades a l’any us preparem els caps de setmana temàtics amb una sèrie d’activitats que us permetran experimentar noves experiències al voltant de les següents temàtiques ‘Benvinguda Tardor’, ‘Hivern amb caliu’ i ‘Càtars, costums i llegendes del Pirineu’!

Caps de setmana càtars

Ens transportarem a l’època medieval quan els càtars van ser considerats una heretgia i fugien de terres occitanes perseguits per la Santa Inquisició. Un curt metratge que hem realitzat nosaltres mateixos us posarà al corrent de qui eren els Càtars o Bons Homes.

Durant tot el cap de setmana us organitzem unes activitats medievals on podrà participar tota la família.

Divendres

19h30 Us rebem amb un taller de disfresses de càtar. Aquesta disfressa podeu portar durant totes les activitats medievals de la setmana. Us explicarem una mica la història dels càtars, i aprofitarem per explicar totes les activitats que realitzarem aquest cap de setmana

A la nit en el buffet trobarem plats medievals que segueixen els receptes càtars amb alguns plats medievals. El restaurant Arç estarà decorat amb estendards, els cambrers portaran vestits medievals i també tindrem disfresses per als clients més agosarats. Tot això amenitzat amb música antiga en directe.

21h30 Després organitzem una activitat nocturna al Mini Club El Follet Cerdà on realitzarem una sèrie de jocs tradicionals orientats als càtars.

Dissabte

11:30 Excursió al Molí del Salt. Aquesta excursió és del camí que feien els càtars així doncs durant l’excursió és donarà informació sobre qui eren, per que feien aquesta ruta, etc I acabar amb el premí d’arribar a la impressionant cascada del Molí del Salt on podeu relaxar una estona per després tornar.

18:30 Tir amb Arc a la Granja&Parc. Realitzarem tir amb arc a l’estil càtar amb l’ajuda d’un monitor especialitzat

21:30 Cursa d’orientació enfocada als Càtars. A les fites amagades pel poble hi haurà un escut de càtar. En total hi hauran 6 fites repartides pel poble de Prullans. Quan arribin al Hotel amb els 6 escuts, podran escollir un, perquè el monitor els hi faci una xapa.

Diumenge

09h45 Excursioneta al Verger Cerdà: els nostres horts ecològics a base de permacultura. Tot un món per descobrir. Què menjaven els Bons Homes?

11h30-14h30 SPA familiar: relax per a tota la família després d’un intens cap de setmana medieval