Ofertes

Inici > Oferta-promo > Els meus increïbles súper iaios!

Els meus increïbles súper iaios!

Programa amb moments per compartir i altres de descans en què els nostres monitors s’encàrreguen dels vostres néts tot gaudint del programa amb altres superiaios!

Els meus súper increïble iaios

Pares i mares, tots sabem la sort que tenim amb els avis, ja que ens ajuden a cuidar dels nostres petits, per aquest motiu, al Cerdanya EcoResort hem preparat una trobada per reunir avis i néts de diferents indrets del país

Avis i àvies, no deixeu passar aquesta oportunitat de compartir uns dies amb els vostres néts en un ambient de germanor, en un entorn màgic, amb activitats per a totes les edats, on a més a més, podreu conèixer altres avis i àvies i compartir vivències.

Mentre els avis gaudeixen amb els seus néts en unes instal·lacions familiars i de qualitat, els pares poden estar tranquils que tots s’ho estaran passant de meravella i els avis disposaran també de moments per a ells mentre els néts estaran al Miniclub a càrrec dels monitors.

Els néts estaran encantats, ja que gaudiran d’una experiència diferent i podran interactuar amb altres nens i nenes, mentre s’ho passen d’allò més bé a la natura.

Amb activitats diàriament incloses. El programa completa penjarem més endavant.

Dates: del 24/06 al 24/07

Reservar