Ofertes

Inici > Oferta-promo > Paquet esquí amb forfets inclosos

Paquet d’esquí amb forfets inclosos

Despreocupeu-vos i reserveu l’allotjament ja amb els forfets d’esquí inclosos a molt bon preu!  Gaudiu de l’esquí al bell mig de la natura. Els dies d’hivern a La Cerdanya són màgics.

Paquet amb forfets d’esquí inclosos

  • L’allotjament escollit (apartament, habitació o bungalow)
  • Els forfets de Masella, o bé forfait Masella i La Molina (a escollir).

A la Cerdanya tot està aprop. Fins a les estacions d’esquí de Masella hi tenim un màxim de 30 minuts. Per tant és ideal allotjar-se a la vall i gaudir dels seus encants!


Tenim forfets solts a la venda a les recepcions (a partir de 2 dies)

Flexibilitat en cancel·lacions (fins 24h abans d’entrada tornem els diners (-5€ de despesa o els guardem per a una altra ocasió.)

Masella: esquí dins del bosc

Dins el Parc Natural del Cadí-Moixeró la seva cota màxima és la Tosa d’Alp (2535m) i la cota mínima el Pla de Masella (1600m). Aquest destí s’integra en el paisatge boscós dels Pirineus Orientals, un matís que ha caracteritzat des de fa molts anys aquesta estació catalana.

Estació encarada al nord, situada a l’obaga, cosa que permet una de les temporades més llargues del Pirineu. Gran part de l’estació, exceptuant cotes altes, està al mig del bosc, on la qualitat de la neu és excel·lent ja que queda a recer de ventades.

Hi trobem un desnivell de 935m amb un total de 74 Km esquiables amb 18 remuntadors, 4 d’ells desembragables.

Te un gran sistema d’innivació, amb 536 canons d’última generació que cobreixen la totalitat del desnivell esquiable, amb 45 Km esquiables en cas de poca precipitació natural.
Des de fa uns anys hi trobem l’esquí nocturn, amb 10Km esquiables també la zona del snowpark. Son 13 pistes il·luminades amb zona chillout al pla de Masella i zona Nocilla a Pletes.

El principal centre de gestió i d’accés a l’estació ,està al Pla de Masella, però també hi ha els sectors de Coma Oriola (1950m) i La Pia (1700m) on també hi ha serveis de compra de forfets i lavabo, així com a bars.

Des de Prullans hi ha 22km, aproximadament 30’ de trajecte.

La Molina: estació familiar amb emocions

Dins del Parc Natural del Cadí-Moixeró la seva cota més alta es la Tossa d’Alp (1535m) i la més baixa La Molina (1700m). Destaca per poder arribar al Refugi Niu de l’Àliga, caracteritzat per les seves bones vistes i pel gran ventall d’activitats que ofereix l’estació més enllà de l’esquí/snowboard. Una d’elles el busseig sota el gel.

Hi trobem un desnivell de 835m amb un total de 61 Km esquiable amb 15 remuntadors, 1 d’ells telecabina.

Té un sistema d’innivació de 455 canons que cobreix 21Km esquiables.

La Molina ha acollit varis campionats del Món d’esquí i snowboard, cosa que li ha proporcionat la inversió en una gran zona de freestyle, amb un superpipe (el més gran del Pirineu), circuit de border cros i altres mòduls.

Des de Prullans hi ha 26km, aproximadament 30’ de trajecte.