Ofertes

Inici > Oferta-promo > Pont de Pilar: un espectacle de colors de tardor i d’activitats

Pont de Pilar: un espectacle de colors de tardor i d’activitats

És el millor moment per gaudir dels mil-i-un colors de la tardor i dels bolets!  Durant aquest període la Cerdanya us ofereix un veritable espectacle de colors marró, groc, vermell i taronja.

Pilar: el gran espectacle de colors a La Cerdanya

Gaudiu de les mil-i-una tonalitats de la tardor en plena temporada de bolets! Els nostres guies us portaràn als milllors llocs on trobar rovellons i ceps. A més a més, també hi ha la possibilitat de que els nostres cuiners cuinin els bolets que heu trobat.

Als nostres restaurants trobareu Cuina amb Bolets: amanides, cremes, pastissos salats, bolets a la brasa, carns amb bolets…Un altre protagonista de la tardor és la poma. Us mimem amb Cuina de Poma ecològica de Prullans. Les trobareu a les compotes, pastissos (tatin) i melmelades.

I per completar l’estada podeu gaudir d’un munt d’experiències autèntiques ‘Excursió al bosc de tardor: trobarem algun bolet?’, espeleologia amb aproximació per un sender amb vistes tardorences, l’acitivitat ‘Donem de menjar als animals’, fer un ‘mural de tardor’ i molt més!

Reservar

També us pot interessar