Ofertes

Inici > Oferta-promo > Retir Life Reset Personalitzat

Retir Life Reset Personalitzat

Maig, juny, juliol, septembre i octubre

Què és Life Reset Personalitzat?

Crea el teu retir wellness completament a mida

 • Coaching Personal abans, durant i després de l’estada.
 • Tractaments Regeneratius i Massatges
 • Fisioteràpia
 • Reeducació Funcional i Entrenador Personal
 • Sessions dirigides: Ioga, Pilates, Fitness Dance, Mindfulness
 • Piscina, Spa, Gimnàs
 • Excursions Autoguiades o amb un Guia
 • Banys de Bosc
 • Horteràpia
 • Tallers de Cuina
 • Coaching en Alimentació Saludable

Escull els serveis que millor et poden convenir amb el nostre assessor.

Life Reset personalitzat

El teu retir totalment personalitzat a la Cerdanya

Vídeo: Què és el Life Reset personalitzat?

Parar

Descansar

Desconnectar

Reflexionar

Contacte amb la natura

Cuidar-te

Consciència

Llibertat

Nous hàbits

Enfocament

Sol

Començar de nou

Muntanya

Salut

Coach

Elecció

Equip de professionals

Equip Cerdanya Ecoresort

Miriam Huguet

T’assessorà i t’ajudarà a escollir per tal que puguis treure el màxim profit del teu retir . Serà la teva persona de contacte durant la teva estada. Responsable dels programes de Salut i Benestar, wellness i actiu.

Ariadna Mignogna

Terapeuta Corporal, especialitzada en Psicoterapia Humanista, Metaprogramació,  Massatge Californià / Esalen i Ahtanga Vinyassa Yoga. Et guiarà els tallers d’intel.ligència emocional i de moviment conscient. També imparteix les classes setmanals de Ioga i Pilates .

És la persona que fa les entrevistes preestada als programes individuals personalitzats i als novenes Life Reset

Pilar Urbano

Xef especialitzada en cuina amb plantes silvestres i medicinals, així com cuina tradicional catalana. Ha acompanyat i assessorat milers de persones en hàbits saludables i alimentació.

Es defineix com a ‘Dona medicina’. Imparteix cursos, e-books, receptes a través de Vivencia’t

Amin Bendjiriou

Tècnic mitjà en conducció de grups al medi natural i Tècnic superior en Animació Físicoesportiva. Gran amant de natura i els esports en general. A part de guia de muntanya també imparteix classes de spinning. Format en Entrenaments personalitzats.

Roger Escarré

Guia Acompanyant de Muntanya. Graduat en Ciències de l’Activitat Física i Esport especialitzat en Lleure Esportiu. Tècnic en Conducció d’Activitats Fisicoesportives en el Medi Natural. Guia ‘Bon Coneixedor del Parc Natural Cadí-Moixeró’. Responsable de Outdoor Services Penyes Altes

Life Reset David Isern

David Isern Casanovas

Líder i tercera generació del Cerdanya Ecoresort. Ànima de l’hort de permacultura. Ofereix les sessions d’horticulteràpia.

Julie Drakos

Professora Shakti Dance (ioga de la dansa) i Fitness Dance. Classes de dansa terapèutica. Formació en Artteràpia. Formació en sanació pránica (teràpia energètica).

Life Reset Rosa

Rosa Alonso

Farmacèutica. Especialista en fitoteràpia.

Vanessa Cabrejo

Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica. Màster Oficial en Nutrició i Metabolisme amb especialització en Investigació i Docència. Doctorat en Cures Integrals i Serveis de Salut

Dietista-Nutricionista Responsable del Procés de Nutrició a l’Hospital Dos de Maig de Barcelona i disposa de la seva clínica privada Eatlife

Drac Garcia

Especialista mindfulness i banys de bosc. Fisioterapeuta integrativa.

Angie Torés

Entrenadora personal i especialista en Readaptació Funcional Esportiva i de lessions. Col·legiada en Ciències de l’Esport i l’Activitat Física (COPLEFC). Màster en Activitat Fìsica i Salut (orientació professional en Readaptació funcional i esportiva). Llicenciada en Ciències d’esport

Logo Life Reset - Cerdanya Pirineus

Contacta-nos sense compromís i mirem les teves necessitats!
  CataláCastellano

  Coneix l’opinió de la Conxita, participant del Life Reset

  Testimoni Conxita: Semblava un programa fet per mi

  Coneix l’opinió de l’Ismael, participant del Life Reset

  Testimoni Ismael: m’ha ajudat a fer un canvi de vida

  FAQs Retir LIFE RESET

  Aquí et llistem les respostes als dubtes que puguis tenir!

  • Si vinc acompanyat/da cal que tothom faci el programa?

  No és necessari. Podeu venir acompanyats de parella, família, amics…. Demaneu el pressupost i us comptarem l’estada sense les activitats Life Reset. 

  • Aquest retir va lligat a alguna religió o creença?

  En absolut. Es tracta senzillament d’aprendre nous hàbits de vida saludables, de connectar amb un mateix i amb la natura. Aquesta connexió implica una certa espiritualitat però que no té res a veure amb cap religió.

  • He vist que sou un hotel on no estarem sols i el cap de setmana hi haurà famílies i altres clients que no venen a fer el Life Reset, hi haurà un ambient propici per a desconnectar?

  La vocació del nostre Ecoresort és apropar a tot tipus de clients a la natura. Per tant, tenim un perfil molt gran de clients que acudeixen a les nostres instal·lacions per diferents motivacions. Per això mirem de tenir espais reservats només per a adults o quan hi ha molta gent, de servir el menjar en espais reservats per a adults. Els caps de setmana que és quan hi ha més gent, mirem de fer els àpats a la natura o bé en un menjador a part.

  • Cal preparar el cos d’alguna manera per al retir?

  Venir a fer un Life Reset és un acte de coratge. No tothom és conscient de que cal aturar-se per a poder canviar la teva vida cap a una dimensió més saludable. Des del moment que prens la decisió ja tot canvia!  

  De caldre no cal res més que les ganes. Però és cert que serà millor si abans de venir ja anem introduint petits canvis que propiciïn un efecte Detox al nostre cos. Us enviarem uns consells uns dies abans per si us voleu anar preparant.

  • Cal fer algun reconeixement mèdic abans de fer el retir?

  Si pateixes algun tipus de malaltia, sempre és millor consultar a un metge per a poder aprofitar millor l’estada. De totes maneres, de forma general no és necessari. 

  • Puc allargar o escurçar l’estada?

  Cap problema. L’ideal és fer 9 dies perquè es tracta d’aconseguir un efecte positiu per al nostre cos. La novena és el que la tradició greco-romana indica com a temps mínim per a començar a instaurar un hàbit. A partir d’aquí, la realitat a vegades no ens permet disposar de tant temps i per això ens podem adaptar. Truqueu-nos i us farem l’estada a mesura dins el període en què oferim el Life Reset. En tot cas, el mínim són dues nits.

  • Puc venir amb nens?

  Actualment no podem oferir servei de casal. Si no pot venir un adult que es pugui fer càrrec la millor opció és venir al programa Life Reset especial pensat per gaudir en família. Demana més informació.

  • Tinc necessitats alimentàries específiques. Com s’adaptarà la dieta? Com ho he de comunicar?

  Uns dies abans d’iniciar la vostra estada us enviarem un qüestionari per conèixer quines son les vostres rutines alimentàries i dietes específiques que esteu  seguint. Aquesta informació ens ajudarà a poder conèixer millor els vostres hàbits i d’aquesta manera durant la  vostra estància adaptar si cal els diferents àpats.

  En cas de al·lèrgies, intoleràncies i dietes molt específiques contactarem directament amb vosaltres per tal d’aclarir els dubtes que tingueu .

  • He vist que hi ha excursions i activitat física. Si jo no puc realitzar-la, què podré fer?

  És un programa molt divers i les activitats son en grup. Solem fer excursions  que és on es requereix més activitat física. Mirem d’adaptar els nivells en la mesura del possible, si no es pot, a vegades tenim possibilitat de derivar cap a una activitat de menys exigència física i si no es pot doncs en cap cas, no hi ha activitats que siguin obligatòries. Si el cos diu que no pot, escoltem-lo. També és molt necessari tenir estones de practicar el “dolce far niente”. Estem en un entorn meravellós i senzillament agafar un llibre o meditar mirant la Serra del Cadí, és un veritable regal pels sentits!

  • És obligatori realitzar tot el programa? Si hi ha activitats que no m’agraden, les he de fer?

  El programa és totalment voluntari. Ara bé, si les activitats no es fan, no és reemborsable doncs el preu és del paquet.  De totes maneres hi haurà una persona que estarà pendent de les vostres necessitats i mirarà de trobar la millor proposta per a vosaltres.

  • I després del Life Reset, què ens recomaneu?

  9 dies és el temps necessari per a començar a instaurar un hàbit però 21 dies és el temps mínim per a consolidar-lo. En el Life Reset us ensenyem diverses eines per tal que després pugueu seguir les que millor us convinguin. Ara bé, està clar que si no n’utilitzem cap i tornem a les mateixes rutines, haurem passat una estada molt agradable però de poc ens servirà. Us donarem un dossier amb consells per tal que pugueu continuar amb la vostra focalització per a trobar allò que us convé millor i que pugueu aconseguir els vostres propòsits. Tindreu la oportunitat de fer una sessió individual tan amb el Coach Personal com el Coach en Alimentació i Cuina Saludable per valorar l’estat dels canvis desitjats i encarar qualsevol dificultat. La vida Online ens permet seguir acompanyant-vos si ho desitgeu!

  • Tinc al·lèrgies cutànies a diferents productes. Puc igualment fer-me els massatges i tractaments?

  En els nostres massatges i tractament fem servir els productes de emocosmetica.

  Cosmética biológica emocional.

  Una marca que no fa servir químics nocius per a la salut, amb una alta concentració d’ingredients naturals biològics que podem utilitzar en cas de afectacions cutànies.

  • Els tractaments i massatges són iguals per a tothom ?

  Tots els massatges i tractaments estan seleccionats depenent de les necessitats de cada client. Sent així un servei totalment personalitzat i adequat a cada circunstancia personal. Una Massatgista es posarà en contacte amb tu per definir la millor opció amb tu. 

  En el següent enllaç trobaràs la carta perquè et puguis anar fent una idea de les diferents possibilitats:

  Experiències de participants d’edicions anteriors

  Logo Life Reset - Cerdanya Pirineus

  Aquesta setmana forma part dels retirs de Life Reset (salut integral i creixement personal) i hi ha l’opció d’allargar uns dies!

  Logo Life Reset - Cerdanya EcoResort Pirineus