Fa dies que et vull escriure per explicar-te com estic, però vaig a un ritme relaxat, sense obligar-me a res, doncs és el que em demana la meva ànima.
Per a mi Life Reset ha estat una de les vivències més profundes que he viscut mai. Vaig arribar a Prullans feble, cansada, fràgil, perduda, sense saber exactament què em passava… i sense imaginar el que em trobaria i com ho viuria. Em vaig deixar portar, sentint que aquest retir era el que jo necessitava, escoltant una veu interior que m’ho confirmava.Realment ha estat una revolució en mi. Imagino que tots tenim un moment a la vida d’un despertar profund, i aquest és el meu moment. 

A Prullans he viscut moment de revelacions, canalitzacions, sensacions extrasensorials, moooolta sensibilitat… que no m’ha sigut fàcil procesar. Diuen, que sempre estem preparats per allò que ens arriba a la vida, i de ben segur que és així, però viure-ho, ha sigut molt intens per a mi. Ara estic integrant totes les vivències i experiències, a poc a poc, reconeixent i acceptant que tot això em portarà a una saviesa i equilibri, per poder viure amb la màxima pau interior.


El millor d’aquesta experiència ha estat trobar una equip fantàstic, molt professional i molt humà, que sou tots vosaltres. M’he sentit molt ben acompanyada, cuidada, respectada, estimada… Sense persones com vosaltres, no ho hauria pogut suportar.
Encara estic en alts i baixos, però no tant exagerats, descansant molt, passejant i integrant.
Gràcies infinites per ser com sou i per crear un Life Reset tan potent i bonic. Una experiència que sempre estarà viva en mi, marcant un abans i un després a la meva vida.