Us informem!

Inici > Post-confinament

Ara #EnsQuedemACasa però després us esperem!

Què millor que una escapada o unes vacances al Pirineu després del confinament? Tranquil·litat, conctacte amb la natura, a prop de casa, sense aglomeracions, sentir-se unida amb la família,la parella o els amics i amb molta pau.

El Cerdanya EcoResort us ajudarà amb uns valors de sostenibiliat i de natura: gastronomia amb productes de proximitat, ingredients ecològics i en gran part dels nostres horts en base de permacultura, cura per l’entorn, relax al Wellness Cerdanya, mesures sanitàries post-confinament: netegem amb ozó (totalment ecològic), activitats en grups petits…. Tot que pugui ser important per a vosaltres!

Obertura

La previsió és obrir tots els nostres establiments el divendres 22 de maig: hotel, aparthotel, càmping i bungalows. En cas que encara no sigui possible, podran canviar la reserva o anul·lar-la sense cap cost.

Política de cancel·lació

Durant aquests mesos us oferim flexibilitat de cancel·lacions. Entenem que en aquests temps d’inseguretat, per a vosaltres és important no haver de preocupar-vos de la reserva.. Per això us donem la possibilitat de cancel·lar amb 24h d’antelació.

Estada mínima

Aquest estiu hem flexibilitzat (reduït) les estades mínimes en el nostres allotjaments. Us animem gaudir d’una estada en plena natura aquest estiu amb les nits que vulgueu!

Paga i senyal

Degut a la inseguretat del moment, us guardarem per una altra estada o us tornarem l’import de les pagues i senyal si ens anul·leu fins a 24 hores abans.
El que si que us demanem és cura amb la vostra reserva. Si decidiu no venir, si us plau, aviseu-nos el més aviat possible

Mesures covid-19

En aquests moments ja hem comprat més màquines d’ozó: higiène total i efectiva sense cap dany pel medi ambient. Estem estudiant més mesures per a què no us hagueu de preocupar de res i que us comunicarem abans de la vostra arribada.

#EnsEnSortirem

Esperem que tots estigueu bé i que pugueu treure el millor d’aquest confinament. Entre tots aconseguirem que podem tornar a gaudir de tot el que ens agrada. Ara toca #EnsQuedemACasa però amb l’esperança que el més aviat possible ens tornem a veure. Tenim moltes ganes de tornar a trobar-vos pel Cerdanya EcoResort.

CUIDEU-VOS MOLT!