Salut i Benestar

Deixeu-vos abraçar per la Natura i els nostres professionals en Medicina Integrativa

Inici > Salut | Benestar

Cuida la teva salut integralment envoltat de natura en un entorn únic!

Descansa

Vitalitza’t

Depura’t

Cuida’tBany de natura

Sent la natura. Activitat a la Natura per aprendre a utilitzar els seus recursos pel nostre benestar, a més a més de connectar amb els seus efectes saludables


Circuit SPA

Imagineu-vos un SPA amb vistes increïbles sobre la vall de Cerdanya i la serra del Cadí-Moixeró. Deixeu-vos portar per les sensacions agradables i relaxants del nostre centre Wellness ecològic!


Massatges i Rituals

Desperta els teus sentits a través de les mans dels nostres professionals. Cuidem la teva pell fent ús de productes naturals i ecològics.


Activitats dirigides

Pilates, ioga, xerrades ecosaludables, tallers d’intel·ligència emocional, mindfulness, tallers de cuina saludables…Us ajudem a cuidar-vos i trobar el vostre equilibri.


Centre de medicina integrativa

Us deixem en màns dels nostres especialistes per millorar el vostre estat de salut. Us acompanyem i us ajudem. En projecte.

Crea el teu estil de vida

Sent els beneficis que aporta la natura

Optem per un model de vida sostenible

Aprèn nous hàbits saludables

El nostre objectiu és que els nostres clients marxin a casa amb eines per cuidar-se millorEstada Ecosaludable 2 nits

Paquet de dues nits amb menjar ecosaludable, spa, massatge i natura.Mima’t, descansa, vitalitza’t i torna amb les piles recarregades.


Caps de setmana de Natura i Salut

Durant l’any us hem preparat uns caps de setmana especials per viure la natura i cuidar la teva salut. Vosaltres escolliu!


Life Reset

Parar per aprendre nous hàbits saludables. Una novena per conèixer diferents eines per poder-te cuidar millor. Una visió integrativa de la teva salut i benestar.


Pelegrinatge a la Cerdanya

Un viatge actiu amb un alt nivell d’introspecció personal. Pelegrinatge als encoratjes espirituals de la Cerdanya. En projecte.


Eco-Comunitat

Som, cuidem i volem fer un pas més endavant. En projecte.