Vital Cerdanya

VIU @ LA NATURA @ LA CERDANYA

Inici > Vital Cerdanya > Viu @ la natura

Sents la crida de la natura?

Creus que necessites un estil de vida autèntic, saludable, natural i conscient?

T’agradaria passar una etapa de la teva vida amb un acompanyament i un tracte personalitzat, amb una vida plàcida i tranquil·la on et puguis sentir realitzada i aprenent i experimentant amb més persones amb qui comparteixes un mateix estil de vida?

Necessites allunyar-te dels inconvenients de la ciutat, del consumisme, de la contaminació i el stress?

Vols aprendre a portar un estil de vida saludable per a tu i per al planeta?

Vols estar en un lloc on estar confinat sigui un regal de la vida?

Busques poder compaginar vida amb treball i amb oci?

Et presentem: 

ESTADES DE TEMPORADA D’ALLOTJAMENT + PACK DE SERVEIS INCLOSOS + SERVEIS OPCIONALS

La Cerdanya té una llarga tradició en el turisme de salut des que a finals del S XIX, els metges prescrivien a la burgesia catalana de fer estades a la Cerdanya per gaudir dels beneficis del seu clima per la salut. I és que en ser una vall de les més grans d’Europa amb una orientació Est-Oest li proporcionen més de 3000 hores de sol i una gran biodiversitat. Potser és per això que encara avui, és on trobem una longevitat de les més altes de l’Estat i uns equipaments de salut de primer ordre a banda i banda de la frontera. 

Prullans, poble amb encant anomenat el mirador de la Cerdanya per la seva situació privilegiada enfront del Parc Natural Cadí-Moixeró, és un poble on es pot combinar la tranquil·litat d’un poblet d’alta muntanya amb comoditats com les que aporta el Cerdanya Ecoresort i  que també conserva una rica vida de poble amb instal·lacions l’escola rural, una farmàcia, un consultori del CAP, un forn de pa o una petita botiga de poble.

Serveis de benestar i instal·lacions Cerdanya Ecoresort

Coaching vital

Un estil de vida saludable

En contacte amb la terra

Temporada anual o mig any

El teu niu