facebook twitter pinterest instagram Youtube Blog
MENU
Reserves
Ofertes

Vine a gaudir dels paisatges i indrets màgics de Cerdanya, tenyits de blanc, una experiència inoblidable.

T’agrada el senderisme, però a l’hivern amb la neu no vols anar-hi sol? No tens material i t’agradaria provar de fer una excursió amb raquetes?Amb nosaltres ho podràs realitzar!!!

 

 

Per als nostres clients oferim un ampli ventall de rutes, per a tots els nivells, edats (a partir de 5 anys i més petit en motxila) i gustos. Amb els nostres guies especialitzats de Discover Pyrenees podreu caminar enmig de boscos i prats, sense cap por a perdre el camí.

Ja sigueu una família, un grup d’amics o companys de feina, segur que amb nosaltres trobareu la ruta que s’adapti a vosaltres.

Els nostres guies:

Us expliquem el per què recomanem anar amb un guia: La importància d’anar sempre acompanyat d’un Guia de Muntanya quan fem Raquetes de Neu:

Si voleu anar vosaltres sols a fer una excursió de raquetes de neu, també disposem de lloguer de raquetes i bastons, tant per adults com per a nens. Les estacions d’esquí Nòrdic de Lles de Cerdanya, Guils de Cerdanya i Aransa, disposen de rutes senyalitzades per fer raquetes de neu. També en alguna estació de la Cerdanya francesa podem trobar rutes senyalitzades.

El material:

Us expliquem una mica més sobre l’ús de les raquetes: com caminar amb raquetes de neu?

Totes les nostres excursions estan organitzades per la nostra agència outdoor Discover Pyrenees. Més informació sobre les diferents rutes la trobareu aquí.

 

Podeu reservar l’allotjament i l’excursió amb raquetes de neu directament online o per telèfon 973510260. També es poden contractar excursions de raquetes de neu sense l’allotjament.

 

Reserves i pressupost

 

Plànol de serveis